Drago mi je da vam se svidja tema.Shmizlo ovi moji se uveliko igraju i po dzepovima nose neke stare kvarcase od kojih je bog digao ruke ali njima su zanimljivi.Uvece su pored mene kada navijam satove i sa paznjom posmatraju ako im crtaci ne odvuku paznju poput sundjer boba ili kog vec junaka.
Evo da svima javim sinoć sam postao ponosni tata malom Marku u 9.20.Sve je prošlo u redu i ovaj put bio sam do kraja poroda,prerezao vrpcu i poslikao mališana.
I budite bez straha što se tiče novih zaraženih virusom tika taka,garantiram da će moja dva sina biti dobro zaražena,možda ne budu toliko ludi ko tata,al barem nek vole nosit dobar sat i već je uspjeh zagarantiran.
Evo na sljedećoj slici mali je ljepotan Luka,malog Marka budem uskoro pokazao!
Sve najbolje tebi i tvojoj porodici! I ja sam pristustvovao rođenju svoje dece, to je nešto najlepše što sam doživeo u životu. (e da, za one koje to više interesuje, nosio sam Swatch Irony tada).
Moja je predpostavka da će deca članova našeg foruma jednog dana postati novi mladi članovi foruma Sveta Satova.
Na to sam mislila... Možda ste me nekako drugačije razumeli... :blushing:
Evo da svima javim sinoć sam postao ponosni tata malom Marku u 9.20.Sve je prošlo u redu i ovaj put bio sam do kraja poroda,prerezao vrpcu i poslikao mališana.