Nenad-moja skromna kolekcija

Jeste Sky,22mm.Nasao sam i 21mm,ali je ovaj dobavljac imao sva tri koja sam hteo.Citao sam i na WUS-u,nije neki bauk,kais bas lagano ide,jedino malkice na lugu hoce da se vidi kao da je kais malo uvijem,ali nista strasno.

Najvise mi je drago zbog Bambina,prelep sat,zaista sam se odusevio,a steta da zbog koznog kaisa propusti cari leta.

Posle dugih 18 dana na carini,konacno je bezbedno sleteo kod mene,uskoro o utiscima.
6e8032448b3224d212d62e398adcfbb5.jpg

59415ae0edbeafe5cfa1b95df16b8d32.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hvala svima,zaista prelep sat,kvalitetno uradjen za svoj cenovni rang,udoban,eco-drive,najvise mi se svidja velika povezanost sa avionima,odnosno pilot satovima,zbog cega je i kupljen.

Čestitke
Nego odakle si ga poručio, i koliko su te oderali naši sa carinom i pdv-om?
Nisam ispratio, da l' si negde pisao.

Konacno se zavrsilo sve oko prinove,pa da odgovorim kolegi Druskanu.

Sat je porucen preko sajta Dutyfreeisland,moja preporuka,uz malu dopunu,opsirnije sledi.Dakle,set u kome se nalaze:Sat na celiku,druga Citizen narukvica i alat za zamenu istih,kao i garancija i uputstvo za upotrebu,ali bez originalne Citizen kutije i jos sam naglasio mailom,sve u cilju izbegavanja dodatnih troskova.Set je stigao u Srbiju,dok je bio na carini,paket je otvoren i zatrazili su mi fakturu ili racun,kako bi se utvrdila vrednost paketa i nastavio proces carinjenja.Nakon 18 dana cekanja,paket je stigao,na moje veliko iznenadjenje u kutiji,kada sam otvorio kutiju u njoj je set koji sam narucio bio u originalnoj Citizen kutiji,a ne bez nje,kao sto sam i narucio,jer kada se posalje u zastitnoj koverti,veca je mogucnost da prodje bez dodatnih troskova.Videvsi to,odmah sam poslao mail Dutyfreeisland-u da nisu ispostovali porudzbinu i da sam gotovo njihovom krivicom morao da platim dodatne troskove.Na njihov zahtev sam poslao slike Citizen kutije i celog seta,kao i sliku dodatnih troskova,carine i pdv-a,koji su iznosili 7050,00 dinara.Nakon par dana,dobio sam mail da mi je Dutyfreeisland refundirao 6900 dinara,priblizno 63 dolara uz izvinjenje sto nisu u potpunosti ispostovali moju porudzbinu.Igrom slucaja sam dobio set sa kutijom za 175 evra.Iskreno me malo grize savest sto su mi refundirali novac od tih troskova,ali smatram da u svakom poslu,dogovor mora da se ispostuje,osim ako se ne promeni,uz saglasnost obe strane.

U principu jeste njihova greska,ali nekako skroz glup osecaj,jer je 175 evra zaista smesno za ono sto sam dobio i jos je ispalo da su oni platili carinu i pdv...ne znam sta da mislim,znam samo da je sve ispalo nekako bzvz...

Back