Neša-san and his Seiko Ninja Squad, товарищ Неша и его советская/русская сборная команда i ostali satovi

Re: Tоварищ неша и его советская/русская сборная команда

Bata Neso cestitam na prinovi,prava bozicna.

Cestitke.Jako lep sat.:thumbup:

:thumbsup::congrats:

Hvala :beer:

Sve čestitke Nele !!! Lep , lep, lep .....

Cestitke profesore!!! Sat je odlican, bas po mom ukusu! :)

p.s. pohvale i na slikama!

Hvala drugari :beer:

Evo jedne sveže prinove kojoj se uopšte nisam nadao:
20140213_215456.jpg

Elektronika 5, Made in USSR. Izvinjavam se zbog kvaliteta fotografije, a čim uradim pristojne fotke, postavljam ih ovde.

Uhh, svaka cast.:thumbup:
Retkost je pronaci ih ispravne, o tome smo bas i pricali pre neki dan.:)

Hvala momci :beer:

Moram vam reći da je osećaj veoma neobičan - sat deluje robusno, ali je relativno lagan. Koliko sam uspeo da vidim pod lupom, izgleda da je veoma malo ili nimalo nošen, a narukvica je originalna, sa logotipom Elektronike. Na poklopcu piše SSSR i deluje očuvano. Sa desne strane nalazi se jedan druker koji štrči (dan i datum), kao i tri dugmeta za podešavanje koja se mogu pritisnuti olovkom ili nekim sličnim predmetom. Opisaću utiske za koji dan.

Našao sam ga sasvim slučajno. Pre nekoliko dana pitao sam na temi o prodavcima satova za utiske o članu KP koji se potpisuje kao Darko, jer ima više zanimljivih satova. Danas sam otišao kod njega u radnju zbog drugog sata, ali sam pogledao ono što ima u vitrinama i za oko mi je zapela ova elektronika. Čovek ima raznih satova, a nije ih sve oglasio, jer satove voli i da sakuplja, a prodaje one koji su mu višak. Ne bih da ispadne da reklamiram čoveka, ali zadržao sam se kod njega dva sata, i tom prilikom smo razgovarali o satovima, jer je zaista veliki poznavalac. Sreća što nisam poneo više para kod njega, inače bih mogao da se pozdravim s njima :D

Cestitam bata Neso,odlican sat.Rekao sam ti da je Darko OK momak.Ovim putem ga preporucujem svima kao prodavca :thumbsup:

Našao sam ga sasvim slučajno. Pre nekoliko dana pitao sam na temi o prodavcima satova za utiske o članu KP koji se potpisuje kao Darko, jer ima više zanimljivih satova. Danas sam otišao kod njega u radnju zbog drugog sata, ali sam pogledao ono što ima u vitrinama i za oko mi je zapela ova elektronika. Čovek ima raznih satova, a nije ih sve oglasio, jer satove voli i da sakuplja, a prodaje one koji su mu višak. Ne bih da ispadne da reklamiram čoveka, ali zadržao sam se kod njega dva sata, i tom prilikom smo razgovarali o satovima, jer je zaista veliki poznavalac. Sreća što nisam poneo više para kod njega, inače bih mogao da se pozdravim s njima :D

Sam ti reko neso i satovi i poliranja matiranja itd itd jos toga a dogovor generalno u dve reci i sto je bitno lik je ok

Pošto je i Hamilton zaslužio neke fotke, a za njih me je zamolio naš drugar Marko14, evo i nekoliko fotki ovog sata:

IMG_5684.jpgIMG_5686.jpgIMG_5687.jpgIMG_5689.jpgIMG_5690.jpgIMG_5691.jpgIMG_5692.jpg

Back