Neša-san and his Seiko Ninja Squad, товарищ Неша и его советская/русская сборная команда i ostali satovi

re: Neša-san and his Seiko Ninja Squad - Tоварищ неша и его советская/русская сборная команда

:thumbup:Lepo,Neso.Cestitke.:congrats:

re: Neša-san and his Seiko Ninja Squad - Tоварищ неша и его советская/русская сборная команда

Čestitke Nešo. Zaista ne sumnjam da je sat prva liga. Vidi se da Seiko stoji iza svega. Mislim da će biti sve više ljubitelja satova ovog proizvođača. Neka te u zdravlju služi.

Neso - odlican sat, bas mi se dopao :congrats:. Pravi spoj Seikovih... ovaj... J-Springs osobina ;). Jedva cekam opis!

Izgleda lepo.
Aj' sad da sačekamo ono bitno-tvoje utiske.

Hvala svima. Naravno, biće i utisci, a planiram da napišem detaljan tekst o satu. Pokušaću da budem što precizniji, a ako bude pitanja - tu sam.

Stig'o najnoviji nindža - J. Springs BEB021
View attachment 36226
Biće i detaljnijeg opisa. Prvi utisci su sasvim pozitivni.

Leeeep a i izgleda kao jedan od modela IWC AT sta vise onda mi se jos vise svidja

Leeeep a i izgleda kao jedan od modela IWC AT sta vise onda mi se jos vise svidja

A i lici malo na Seiko SNZJ63 :thumbup:
jYay7.jpg

Cestitke za prinovu Neso.

bata-Nele , da se i ja pridružim čestitkama . :congrats: Znaš moj ukus, te ne treba ni da ti pišem, da mi je izabrani model extra !!! :thumbsup: :drool:

Nemaš ti pojma šta je užitak :D

Izvoli obezbediti ovo sa slike, pa da ozbiljno pričamo o užitku:

Kinkaku-ji_Temple_Kyoto_Japan.jpg

japan-tourism.jpg Shima-Onsen-Japan-Tourism-5510813.jpg

Očekujem jednu kartu do Japana, a za ovo sa slika ću se nekako snaći ;)

Vazi! Al' da mi doneses jedan vintidz King Seiko Observatory Chronometer :D

Evo ti jos malo Japana: :D

zen garden.jpg Ginkaku-ji_Zen_garden.jpg

Mozda jeste pomalo debilno ali sam se fino ismejao sam sa sobom (a bogami i sa predsobljem) zamisljajuci te u onom kostimu kako glancas nindze :D

Dogovoreno :beer:

Pssst... imam ja za tebe i druge kostime, al' ne bih da kršim pravila foruma :D

ali sam se fino ismejao sam sa sobom (a bogami i sa predsobljem) zamisljajuci te u onom kostimu kako glancas nindze :D

Šta sve ljude ne pali...
A,voliš tako da zamišljaš članove u raznim kostimima?
:fie:

Pazi kad sam znao da ces se ti pojaviti sa ovakvom nekom opaskom :D

To mi je dužnost kao moderatoru.
Neša se osetio ugroženim pa se požalio...
Ne bi ni meni bilo prijatno na njegovom mestu.
Šta mi znamo dokle to ide?
:rolleyes:

Pa Vladane, nije u redu da odaješ moju i Bradinu tajnu :D

Treba još i žena da me ostavi zbog toga :D

O.T.
Nešo,Nemoj da ga braniš.Kod tebe je u pitanju jedna vrsta stokholmskog sindroma,što je potpuno razumljivo za tvoje mlade godine i situaciju u kojoj si se našao.

P.S.-Ajde brzo postavi sliku nekog svog sata inače će nam moderatori zaključati temu.

Re: Tоварищ неша и его советская/русская сборная команда

Evo i prinove u kolekciji:

IMG_3376.jpgIMG_3377.jpgIMG_3378.jpg

Ovaj sat je teško uslikati zbog boje cifera, a u prirodi izgleda bolje nego na slici.

Re: Tоварищ неша и его советская/русская сборная команда

Dobar je, cestitam:congrats:
Kako mi se cini, u odlicnom je stanju, sem te jedne kazaljke.
Taj model sa zvezdom i natpisom chistopol je jedan od lepsih.
Jos je i Zakaz mo:thumbup:

Back