Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Jun 3, 2012 #182 jagos said: za seiko spork ne postoji lose vreme uvek je izuzetan Click to expand... +1 Odličan sat i fotka :thumbup:
jagos said: za seiko spork ne postoji lose vreme uvek je izuzetan Click to expand... +1 Odličan sat i fotka :thumbup:
backarelli New member Jun 15, 2012 #183 Citizen BL5251-51L night vision by backarelli .........iiiideeemmoooooooo
Shmizla Administrator Staff member Jun 15, 2012 #188 Baki, svaka čast! Eto vidim ja mog naslednika! :big_boss:
VLADAN P Super Moderator Staff member Jun 15, 2012 #189 backarelli said: Citizen BL5251-51L night vision by backarelli .........iiiideeemmooooooooView attachment 26983 Click to expand... He,he, he TO MAJSTORU! Super je.
backarelli said: Citizen BL5251-51L night vision by backarelli .........iiiideeemmooooooooView attachment 26983 Click to expand... He,he, he TO MAJSTORU! Super je.
backarelli New member Jun 15, 2012 #191 jagos said: bravo baki posto si umetnik Click to expand... ...hvala deko na komplimentima ! Haaa , preduhitrio si me sa ispravkom poruke ! Pisalo "bako" pa ja rekooo.... jagoše, bato moj, hvala...
jagos said: bravo baki posto si umetnik Click to expand... ...hvala deko na komplimentima ! Haaa , preduhitrio si me sa ispravkom poruke ! Pisalo "bako" pa ja rekooo.... jagoše, bato moj, hvala...
backarelli New member Jun 15, 2012 #194 milan zmaj said: a da je rekao i bako isto ti je Click to expand... ....e nije ! Sad imam zube !
tolarbo New member Jul 8, 2012 #198 Odlican filmic Baki, eto i ja sam ga tek sada primetio. Vidim ja bice ovde i reditelja uskoro Od mene jedna nocna fotka Omege Speedmaster Attachments Omega Speedmaster _DSC7775 (Small).JPG 16.8 KB · Views: 78
Odlican filmic Baki, eto i ja sam ga tek sada primetio. Vidim ja bice ovde i reditelja uskoro Od mene jedna nocna fotka Omege Speedmaster
Mister No New member Sep 11, 2012 #200 Baki brate, pazi kad ne mogu da verujem! Svaka čast, ulepša temu:thumbsup: