Nightshots - Satovi u mraku

Ovako sija a još nije pao mrak

387ac9ceab905f7b8613ea3d163c007a.jpg

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Jedan od najlepših satova generalno.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Hvala, hvala...

Meni je veoma interesantan oduvek bio... mislim da je realno podcenjen jer nije iz Švajcarske... ali to je samo moje misljenje

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nije baš po mraku, ali svejedno. Vidi se koliko svetli. Nuklearki je dovoljno samo par minuta sedenja na terasi. Noću mogu satom put kroz stan da osvetlim

bd5ed8896b8d7a4d1e71bbea0cc8068a.jpg

Nije baš po mraku, ali svejedno. Vidi se koliko svetli. Nuklearki je dovoljno samo par minuta sedenja na terasi. Noću mogu satom put kroz stan da osvetlim

bd5ed8896b8d7a4d1e71bbea0cc8068a.jpg

Toliko po mom misljenju mocan sat da ako se odlucim za kupovinu nekog sata u skorije vrijeme ako Bog da to ce biti nadam se samo ovaj Citizen. A kako si porucivao adaptere, jel' to ima kod nas ili preko sajta nekog si kupio?

Elvedine, upravo je Sky naveo dve ipcije koje su jedino kredibilne. S tim da Suppa meni nikako ne odgovaraju. Ta njihova priča da boja poliranog titanijuma (a oni adaptere prave samo od njega) ide uz stainless steel, nikako ne pije vodu. Your band stand s druge strane pravi lepo baš stainless adaptere za stainless Zillu, i njih sam i poručio. Odlično sve leže i brzo stiže.

Idiglo je elektro-luminiscentna tehnologija tako da ovaj cifer svetli samo kada se ukljuci (kao Illuminator/Foxfire kod Casia itd.).

Tako je kolega Tiha.Krunica se stisne i ceo cifer svetli 3-4 sekunde,izuzetno citljivo i u potpunom mraku,zaista dobra i korisna stvar.Imao sam Iluminator,ali je kod njega to bilo toliko lose uradjeno,ne moze da se meri sa ovim.Svetlo je bilo narandzaste boje,jako slabo i kratko je trajalo,svega 2-3 sekunde,sat je bio jako slabo citljiv u mraku.

Zilla po meni, kada se tokom dana dobro napije svetlosti, glatko pobeđuje i Monstera po pitanju osvetljenja. Moram jednom da probam da uhvatim koliko rasipa svetlost i osvetljava oko sebe u mraku.

c640b258e2400f11fbbad5f33e73b1fd.jpg

Back