eee Super Moderator Staff member Jul 8, 2017 #561 Benarus. Sad tek vidim da mi je bezel pomeren (dobar osecaj kad se okrece) Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Benarus. Sad tek vidim da mi je bezel pomeren (dobar osecaj kad se okrece) Sent from my SM-A310F using Tapatalk
araphel New member Jul 16, 2017 #564 Nedna brzinska. Grand Diver odmah po sklanjanju sa sunca. Sent from my iPhone using Tapatalk
eee Super Moderator Staff member Jul 16, 2017 #566 Dobro sija Invicta, svidja mi se boja Sent from my SM-A310F using Tapatalk
araphel New member Jul 16, 2017 #567 Lepo je urađena ta plava. Nije kao kod Citizena, da vuče na zeleno. Samo joj dosta treba da proradi i ne traje baš dugo. Recimo, nema šanse da se lampim razbudi ni izbliza toliko koliko na dnevnoj svetlosti. Ne znam zašto. Sent from my iPhone using Tapatalk
Lepo je urađena ta plava. Nije kao kod Citizena, da vuče na zeleno. Samo joj dosta treba da proradi i ne traje baš dugo. Recimo, nema šanse da se lampim razbudi ni izbliza toliko koliko na dnevnoj svetlosti. Ne znam zašto. Sent from my iPhone using Tapatalk
Nenad Arandjelovic Active member Sep 3, 2017 #576 Nije bas najbolje izdanje,ali nije lose. Sent from my SM-G920F using Tapatalk
skydrummer New member Sep 3, 2017 #578 Nenad Arandjelovic said: Nije bas najbolje izdanje,ali nije lose. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Click to expand... Verujemo ti na reč.
Nenad Arandjelovic said: Nije bas najbolje izdanje,ali nije lose. Sent from my SM-G920F using Tapatalk Click to expand... Verujemo ti na reč.
Nenad Arandjelovic Active member Sep 3, 2017 #579 Xaxaxaxxaxaxa,a doooobro kolega Sky,nisam koristio UV lampu kao ostali,ovo je nakon 10 min na oblacnom vremenu. Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Xaxaxaxxaxaxa,a doooobro kolega Sky,nisam koristio UV lampu kao ostali,ovo je nakon 10 min na oblacnom vremenu. Sent from my SM-G920F using Tapatalk
skydrummer New member Sep 4, 2017 #580 Neće ti pomoći UV lampa kod Dura. Preporučujem ovo: Ovo je baš napravljeno za podizanje "lume-a" iz mrtvih. Ja to koristim na Amfibijama. Kažu da se može kupiti u svakom supermarketu.
Neće ti pomoći UV lampa kod Dura. Preporučujem ovo: Ovo je baš napravljeno za podizanje "lume-a" iz mrtvih. Ja to koristim na Amfibijama. Kažu da se može kupiti u svakom supermarketu.