d1d New member May 21, 2011 #62 Priguseni sjaj vodonika :top: Fortis official cosmonaut chronograph Fotografisanje ovog sjaja je bio pravi izazov, obratite paznju na minitnu kazaljku, zamucenje potice od "spore" ekspozicije, "samo" 50 sec. :blink: Last edited: May 21, 2011
Priguseni sjaj vodonika :top: Fortis official cosmonaut chronograph Fotografisanje ovog sjaja je bio pravi izazov, obratite paznju na minitnu kazaljku, zamucenje potice od "spore" ekspozicije, "samo" 50 sec. :blink:
ANGEL II New member May 21, 2011 #66 Jes vala, nije maglovito, već je mutno! Last edited by a moderator: May 21, 2011
d1d New member May 21, 2011 #67 Minutna kazaljka se pomerala tokom tih 50 sec. ekspozicije. Sad me sramota :embarassed: sto sam i slikao Salim se Da vas vidim posle nekoliko sati u mraku, moj sjaj je slab ali konstantan za razliku od vasih moj ne zavisi od punjenja svetlom :haha:
Minutna kazaljka se pomerala tokom tih 50 sec. ekspozicije. Sad me sramota :embarassed: sto sam i slikao Salim se Da vas vidim posle nekoliko sati u mraku, moj sjaj je slab ali konstantan za razliku od vasih moj ne zavisi od punjenja svetlom :haha:
marko14 New member May 22, 2011 #68 Pozajmljeno sa drugog foruma Calling All Lume Shots...... - Dive Watches - Watch Styles and Genres - Watch Freeks
Pozajmljeno sa drugog foruma Calling All Lume Shots...... - Dive Watches - Watch Styles and Genres - Watch Freeks
Marko 5 New member Jun 1, 2011 #70 Nov sam ovde,ovo je prva fotografija u mraku i nisam zadovoljan jer ovaj sat u mraku osvetli pola sobe... Slikano je telefonom a nazvao sam je suBmrak Submariner
Nov sam ovde,ovo je prva fotografija u mraku i nisam zadovoljan jer ovaj sat u mraku osvetli pola sobe... Slikano je telefonom a nazvao sam je suBmrak Submariner
milan zmaj New member Jun 1, 2011 #71 mene su naterali da kupum foto...tako da bi umesto sto skupljas te Rolexe kupis jedan foto aparat ili da ti pozajmim
mene su naterali da kupum foto...tako da bi umesto sto skupljas te Rolexe kupis jedan foto aparat ili da ti pozajmim
Marko 5 New member Jun 1, 2011 #72 Imam nego me mrzi da ga vadim,mnogo je veliki :laugh: @Vladan Hvala druze!
N NikolaB New member Jun 2, 2011 #73 i pasivno i aktivno... kako god, bude korisno cesto... uzivo mnogo lepse izgleda
Jasmin New member Jul 10, 2011 #77 Vladan_Stevanovic said: Who's the MAN :dance3: Slobodno lajkujte, nema niko bolji :no: Click to expand... Auuu, mozes i citati uz to! :dirol:
Vladan_Stevanovic said: Who's the MAN :dance3: Slobodno lajkujte, nema niko bolji :no: Click to expand... Auuu, mozes i citati uz to! :dirol:
tolarbo New member Jul 13, 2011 #78 Evo jedne nocne fotke Zuzu-a (kako reci MilanZmaj), nije bas reprezentativna ali posluzice. Attachments nocnaDSC_8543 (Small).JPG 21.4 KB · Views: 93
milan zmaj New member Jul 13, 2011 #79 opa zuziu je pao pa milance ne falis se cekas samo da ispruzis ruku a?????stid da te je:man_in_love: