Nightshots - Satovi u mraku

Ma,ja sam odavno u potrazi za nekima koje je skoro pa nemoguce pronaci... Ovom stargate-u nemam sta da zamerim,ali bukvalno nema detalj koji mi bode oci,i smeta,a ne znam zasto nikada nisam ozbiljnije razmisljao o njemu...Do sada mi je Spork bio na prvom mestu,ukoliko ne nadjem neki od meni pozeljnih,a tesko dostupnih...

Dva Seiko kvarcna hronografa u noćnoj akciji...

Seiko SND253P1
seiko-snd253p1-lumeshot.jpg

Seiko Sportura SNAD23P1
Seiko-sportura-snad23p1-lumeshot.jpg

Fotke su preuzete sa jednog češkog foruma ali su toliko dobre da prosto nisam mogao da odolim i morao sam da ih postavim ovde. :)

pictures borrowed
seiko-nightshots-03.jpg

seiko-nightshots-01.jpg

seiko-nightshots-02.jpg

pictures borrowed

A vidi ga ovaj mali provokator... Evo ti, samo za tebe jedna ne-Seiko. :laugh:

picture borrowed
casio-marlin.jpg

I jedna prava pecaroška... Mali zmaju, da mi kažeš koji je sat na fotki.

picture borrowed
glycine-combat.jpg

A za ostale koji ne dižu bunu protiv modelatora u svakoj poruci :laugh: još par fotki satova u mraku...

pictures borrowed
omega-speedmaster.jpg

omega-nightshots.jpg

seiko-knight.jpg

seiko-nightshots-04.jpg

ne mogu da procitam u mraku je samo svetli :))) ali mi lici na Seika nekog do strava:)

hm casio samo da nam zamazes oci i NS drustvo ostali...:banghead:

Borba titana? Ja vidim samo jednog titana,da si stavio Casio pa onda titan...ovako ne znam....
he he da pokrenem temu Rolex vs Omega....mnogo je mirno u poslednje vreme...pocrnela mi radasinka i sad moram ove tvoje titanijumske teme da scitam:-D

Pa zar nisi čuo? Ovog leta crna je u modi kod mladih devojaka. ;)

on topic
Dva legendarna sata odmeriše snage u noćnom okruženju. Kako to nije borba titana? Slobodno ti nastavi u Rolex vs Omega stilu, ali u skladu sa temom koja glasi "Nightshots - Satovi u mraku".
Bolje da si me lajkovao nego što ovde zafrkavaš. :laugh:

Back