Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Aug 25, 2011 #104 skydiver said: Orient Mako u mraku: Click to expand... Samo jedna rec: UBICA Sija kao da je radioaktivan
skydiver said: Orient Mako u mraku: Click to expand... Samo jedna rec: UBICA Sija kao da je radioaktivan
skydiver New member Aug 26, 2011 #105 Sija lepo, ali ne naročito dugo. Ovo je posle 15tak minuta direktnog izlaganja suncu, pa fotkano u potpunom mraku, matorim Canonom A75, otvorena blenda širom i 15" ekspozicije i opet je prijavljivao da je podeksponirano; falila mi je sekunda i po.
Sija lepo, ali ne naročito dugo. Ovo je posle 15tak minuta direktnog izlaganja suncu, pa fotkano u potpunom mraku, matorim Canonom A75, otvorena blenda širom i 15" ekspozicije i opet je prijavljivao da je podeksponirano; falila mi je sekunda i po.
Mister No New member Sep 21, 2011 #112 Seiko air dive ... SPORK Večeras je stigao :cheersa reko prvo noćne fotke :big_boss: inače slede utisci kad se malo saberem!
Seiko air dive ... SPORK Večeras je stigao :cheersa reko prvo noćne fotke :big_boss: inače slede utisci kad se malo saberem!
VLADAN P Super Moderator Staff member Sep 21, 2011 #113 Dozvoli da čestitam i da vam poželim uzbudljivu prvu zajedničku noć.
tolarbo New member Oct 7, 2011 #116 Evo jedne nocne Jeager-a, mada se aparat nije bas snasao sa izostravanjem, ali moze da prodje dok ne napravim neku bolju. Attachments 11DSC_8572.jpg 20.1 KB · Views: 85
Evo jedne nocne Jeager-a, mada se aparat nije bas snasao sa izostravanjem, ali moze da prodje dok ne napravim neku bolju.
tolarbo New member Oct 14, 2011 #120 @dragone odlicna je ta nocna, Stargate sija kao ulicna rasveta, a prijatno me iznenadio i ovaj Citizen.
@dragone odlicna je ta nocna, Stargate sija kao ulicna rasveta, a prijatno me iznenadio i ovaj Citizen.