tolarbo New member Oct 14, 2011 #121 Evo jednog "pravog vodomera" u nocnom okruzenju. Ne moze se reci da sija, jos i nije bio potpuni mrak.
Evo jednog "pravog vodomera" u nocnom okruzenju. Ne moze se reci da sija, jos i nije bio potpuni mrak.
milan zmaj New member Oct 24, 2011 #127 igrao se malo volim ovu temu... onaj tvoj graham ima ...daleko bolji koloritet )))
milan zmaj New member Oct 29, 2011 #131 sve ga vise volim i jos kad majsto Pugo odradi posao mislim da cu ga jos vise voleti...Crane spremi povecu vrecicu :lol:
sve ga vise volim i jos kad majsto Pugo odradi posao mislim da cu ga jos vise voleti...Crane spremi povecu vrecicu :lol:
milan zmaj New member Oct 30, 2011 #132 Morao sam iz kupatila da skidam ogledalo i da pozjmjujem fotoaparat ali sam odusevljen..bila je tu i nenka..zena je mislila da sam :banghead: ali...prelepo makar meni....
Morao sam iz kupatila da skidam ogledalo i da pozjmjujem fotoaparat ali sam odusevljen..bila je tu i nenka..zena je mislila da sam :banghead: ali...prelepo makar meni....
BedMadaFaker New member Oct 30, 2011 #133 ^^ Pravi si umetnik :thumbsup: Slika je ispala odlično :congrats:
C crane New member Oct 30, 2011 #136 milan zmaj said: sve ga vise volim i jos kad majsto Pugo odradi posao mislim da cu ga jos vise voleti...Crane spremi povecu vrecicu:lol:View attachment 12745 Click to expand... moze tag i da mi doplatis
milan zmaj said: sve ga vise volim i jos kad majsto Pugo odradi posao mislim da cu ga jos vise voleti...Crane spremi povecu vrecicu:lol:View attachment 12745 Click to expand... moze tag i da mi doplatis
backarelli New member Dec 11, 2011 #137 Citizen CA0125-07E -slabo mi svetlo u sobi, pa se malo "dopunilo" ... pa lako je milanu zmaju i gazdi , kad im sat sija k`o uskršnje jaje u mraku. EDIT: malo se editovale slike, jer sa ovim "idiotom" sa kojim sam slikao, pravi previše šuma...
Citizen CA0125-07E -slabo mi svetlo u sobi, pa se malo "dopunilo" ... pa lako je milanu zmaju i gazdi , kad im sat sija k`o uskršnje jaje u mraku. EDIT: malo se editovale slike, jer sa ovim "idiotom" sa kojim sam slikao, pravi previše šuma...
therion New member Dec 25, 2011 #139 I ja sam se malo poigrao fotografiranjem u tami, pošto imam dva divera, koji su u mraku zbilja vrlo posebni. I present to you: Citizen Ecozilla i Omega Ploprof:
I ja sam se malo poigrao fotografiranjem u tami, pošto imam dva divera, koji su u mraku zbilja vrlo posebni. I present to you: Citizen Ecozilla i Omega Ploprof: