Nova Godina

Re:Nova godina

Hvala puno Watchmag, sve najbolje za predstojeće praznike i srećnu Novu godinu želim tebi i tvojoj porodici kao i svim članovima foruma.

Svako dobro i veliki pozdrav,
V.S.

Dragi ljubitelji satova !!
PUNO PUNO srece i zdravlja i puno uspeha u radu i puno novih satova na ovom forumu u narednoj 2009 toj godini zeli vam svim clanovima i posetiocima ovih stranica i sretni bozicni i novogodisnji praznici od Laslo:P :kiss: :cheer:

Srecan Bozic onima koji danas slave!

Svima od srca zelim sve najbolje u 2009. godini! Puno lijepih i nezaboravnih trenutaka, osmjeha i radosti :)

Jovana

Ja se takođe priključujem četitkama u ime ekipe SvetaSatova.

Svim poštovanim članovima foruma i posetiocima Portala Vašeg Vremena želim srećne predstojeće praznike.

Želim Vam još dosta polemika na forumu, pročitanih tekstova sa gore pomenutog sajta i još mnogo novih satova.

Srdačan pozdrav i još jednom sve najbolje!

Dragana

2zfv8uf.jpg

Sve najbolje povodom predstojećih božićnih i novogodišnjih praznika!

Pozdrav iz Novog Sada

Dragan

beautiful_christmas_tree.jpg

pozdrav!
imam jednu ideju a to je da se napravi kalendar vezan za ovaj sajt a najlaksi nacin da se to uradi je da se uradi u elektronskoj formi pa da ga stampa svako ko je ljubitelj satova:P i ovog sajta .
eto toliko za sada
pz.Laslo

E drugari...
Zelim vam Srecnu Novu Godinu i Bozicne praznike!
Sve najbolje u Novoj 2009.
Pozz!
:)

Laslo51 wrote:
pozdrav!
imam jednu ideju a to je da se napravi kalendar vezan za ovaj sajt a najlaksi nacin da se to uradi je da se uradi u elektronskoj formi pa da ga stampa svako ko je ljubitelj satova:P i ovog sajta .
eto toliko za sada
pz.Laslo

Laslo, uzeo sam tvoju ideju u razmatranje, i praktično razmišljam o mogućoj realizaciji.

Hvala.

Pozdrav,
V.S.

Re: Nova godina

Eto još jedna godina na izmaku i snjeg već polako pokriva grad pa je red da vam zaželim ugodne predstojeće blagdane i sretnu Novu godinu!!!!!!!!!

• Like
Reactions: eee

Takodje se pridruzujem gsn. watchmag i ja svima clanovima i posetiocima foruma zelim sretne bozicne i novogodisnje praznike
:dancing2:

Srećni Vam novogošnji praznici,
puno sreće zdravlja,
ljubavi i puno dobrih satova....:top:

Pridružujem se Božoćnim i Novogodišnjim čestitkama, i želeo bi da čestitam slavu svim članovima kojima je Sv.Nikola krsna slava.
Sviđa mi se Laslova ideja za pravljenje kalendara. Mogli bi da napravimo glasanje i izaberemo 12 satova koji bi se našli na kalendaru..
Puno pozdrava od Jakshe

Srecna nova godina i svi vjerski praznici!

Da nam forum traje sto duze, sa sto vise clanova!

Posebna cestitka Vladanu sto je podigao ovoliku "masineriju" na noge :ciao:

Pozdrav iz Crne Gore

Priruzujem se Novogodisnjim i prestojecim praznicnim cestitkama! :itsme:
Za Adime samo reci hvale, da nam tako nastave i budu jos bolji ako je to moguce.>! :thank_you2:

winter_scene_2.png

Svim članovima naše male zajednice od sveg srca želim dobrog zdravlja, ljubavi i još više smeha u novoj godini.
Sretni vam božićni i novogodišnji praznici, da ih provedete u miru i veselju.

Veliki pozdrav iz Novog Sada

Dragan​

Pridružujem se čestitkama, sretne blagdane i sve najbolje želim svima.

Nek vas nose dobre vibracije sa ovog foruma cijelu 2010.

Divno je videti da se ova tema razvija iz godine u godinu! Pre svega sto je nastavljaju verni poštovaoci ovog portala i foruma.
Hvala na podršci i svim posetiocima Portala Sveta Satova od srca srećni predstojeći praznici!

Pozdrav i sve najbolje!!!

Attachments

• New Year 2010.jpg
    New Year 2010.jpg
    80.2 KB · Views: 169

happynewyear.jpg

Dragi moji drugari, stara 2010. je sa svakim satom sve bliža izmaku a nova 2011. nam već kuca na vrata pa zato, pre nego što krenem na put, želim da VAM se zahvalim na dosadašnjem trudu i entuzijazmu kojim ste ovaj forum učinili kvalitetnijim i boljim ali i izuzetno prijatnim mestom za druženje.

Poslednjih nedelju, dve smo se malo ulenjili i možda vas uskratili za po koju zanimljivost iz sveta časovničarstva ali se nadam da nam ne zamerate što smo odlučili da uzmemo sekund ili dva odmora kako bi napunili baterije za novu 2011. godinu. :)

Hvala vam što ste nas pratili i provodili vreme sa nama a mi ćemo se potruditi da opravdamo vaše poverenje u narednoj 2011. godini.

Za Novu 2011. godinu želim vam pre svega mnogo zdravlja a zatim i radosti, veselja i po koji satić. Srećni vam novogodišnji i božićni praznici.

Pozdrav iz male varoši pokraj plavog Dunava.
Dragan​

Back