Nova Godina

Re: Nova godina

Društvo zapijmo staru godinu i dočekajmo Novu godinu. Želim Vam puno zdravlja ljubavi i veselja
WATCHmag team

Sretna svima NOVA GODINA.Ova godina koja ostaje za nama bila je ispunjena dobrim clancima,dobrim savetima i dobrim druzenjem.Neka nova bude jos bolja sa vise clanova.:top:
Vladimir Spasojevic

SREĆNA NOVA 2011. GODINA I BOŽIĆNI PRAZNICI!!!

4390-new-year-2011-portal-svet-satova.jpg

Srdačan pozdrav i sve najbolje,
ekipa portala Svet Satova - Najposećeniji srpski sajt o satovima

FORUMAŠI(CE), neka Vam nova godina bude tačna i precizna, da nekasni niti brza, niti trza.

Sve najbolje Vama i vašim porodicama u novoj 2011.

Oval%20Santa.jpg

9 i 13 ja sam se ucirkao od jednog vina koji mi je doneo jedan nas clan iz chilea.....sta li sad da pijem
ej da ste mi zivi i zdravi i da ove godine uzmete svako koji god pozeli sat ili nesto vece.....
ko se nije ozenio da se ozeni...ko jos nema dece da ih dobije...ko je gey nek ide u holandiju da...... :))))))))))))))
hahaha

Svim članovima i ostatku sveta sve najlepše u novoj godini,da nam se ostvari,kao što moj kum reče,bar 50 %
onog što želimo i biće super...........:dancing2:

Divno je videti da se tema nastavlja iz godine u godinu. Da su tu stari lojalni clanovi i sve vise novih koji smatraju ovaj portal mestom dobre zabave i diskusije prevashodno o satovima, kao i o mnogim drugim sarolikim temama.

Svima zelim jos vise postova i zabave na forumu, kao i sve najbolje u Novoj 2011. Godini!

SRECNA NOVA 2011. GODINA I PREDSTOJECI BOZICNI PRAZNICI!

Pozdrav!

Dragana

Zelim Vam svima sretnu i uspjesnu Novu Godinu.
Puno zdravlja,ljubavi i srece.I satova :D

Svima Srecna Nova godina i Bozicni praznici, i da vam se ispune sve zelje uz sto vise satova i ove 2011-te godine!

U novoj godini zelim vam

Da budete Pametniji od Ekrema Jevrica.
Da budete lepsi od Boki13.
Da vas Bog cuva kao Drzava pedere.
Da budete istrajniji od Cacanskog vatrometa.
Da zaradite vise od Miskovica.
Da budete zdraviji od Tomice Milosavljevica.
Da budete informisani kao Asanz.
Da vas Sex oce ko budalu samar.

Fantje in ženske, še enkrat, sretno vam novo leto in veliki pozdrav iz Slovenije. :)

Srećna Nova, puno zdravlja, sreće i ljubavi u ovoj godini. I dosta dobrih satova želim Vam od srca,
Igor

:proud::proud::proud:

Back