Nova Godina

Re: Nova godina

Svim clanovima foruma njihovim porodicama sve najbolje u 2012-toj :cheers::beer::beer::beer:

Last edited:

ss.jpg

Društvu, malom, ali odabranom :adore: u novoj godini želim Srećnu Novu godinu :D !
Sve najbolje, drugari !

nego, drugarice, zasto tebe nema na tom spisku? zanemarujes duznosti? :confused: :P
Ne samo da sam na spisku, nego sam i prva na njemu, k'o što i doliči drugar'ci.
Neprijatelj ne miruje nikad, pa ni u novogodišnjoj noći :laugh:.
( a bilo bi i shizofreno da sama sebi čestitam :rolleyes: )

Drugari i drugarice, zelim Vam srecnu novu godinu...puno zdravlja i srece a kad imate to bice i svega ostalog.....:)

ss.jpg

Društvu, malom, ali odabranom :adore: u novoj godini želim Srećnu Novu godinu :D !
Sve najbolje, drugari !

-eeee pa druuugarice Clarissss... ako već je dozvoljeno oslovljavanje, mom komšiji Vladan-u P ćeš ipak posle mene čestitati... šta da ti radim, kad sam bliži... kreza.gif :P

Što se mene tiče,oću i ja u to "odabrano" :man_in_love: samo bih dodao meni dragog vladaS-a i Banju , a simi hrabrom bi oduzeo i konfiskovao (prisvojio) Ruse iz kolekcije !!!! :D :lol:

Super ste mi skkkrrrrooooooozzzzzzz !!!!!!!!!!!!! ŽIVELIIIIiii... ! icon_flower.gif icon_wave.gif

P.S. malo sdam cirke, al` valda je to oprošteno prrrvog u godini... :yes4:

Last edited:

:)Dragi forumaši, neka Vas u Novoj godini zaobiđu sva čudovišta osim SEIKO-vih!:man_in_love:

A za ovo Mlađi član častim pićem...:dance3:

Last edited:

Što se mene tiče,oću i ja u to "odabrano" :man_in_love:

Super ste mi skkkrrrrooooooozzzzzzz !!!!!!!!!!!!! ŽIVELIIIIiii... !

P.S. malo sdam cirke, al` valda je to oprošteno prrrvog u godini... :yes4:

E pa, odabrano društvo je sedelo uz forum u ponoć i kasnije.
Naravno, čestitke i tebi, sve najbolje u Novoj godini, da nabaviš satove koje želiš.
A cirku opraštamo :D.

Pre svega da ste mi svi zivi i zdravi, ko nije imao sat koji zeli, u ovoj godini nek nabavi :-)

Veliki pozdrav za sve vas drugari i drugarice i da se jos vise druzimo u predstojecoj godini...;)

Back