Novak Djokovic i Audemars Piquet

tolarbo

New member
Ne znam da li ste propratili, ali nas najuspesniji teniser Novak Djokovic je ovih dana "slucajno" bio u poseti jednog od najcenjenijih proizvodjaca satova Audemars Piquet, i tom prilikom je dobio na poklon sat u vrednosti od 226.000 evra. Da li mozda imamo novog ambasadora ovog proizvodjaca?

Bas pre neki dan razmisljam kako to da Nole nema sponzora medju proizvodjacima satova,ipak je u top 3 vec 4 godine... Sto se tice AP-a ne volim ih nista posebno ali da prave dobre satove - nema greske...

Đoković još uvek nije zvanično njihov ambasador ali ugovor je praktično sklopljen i ostalo je samo još da se potpišu papiri tako da verujem da ćemo uskoro videti Novaka na listi ambasadora Audemars Piguet-a. :)

Đoković još uvek nije zvanično njihov ambasador ali ugovor je praktično sklopljen i ostalo je samo još da se potpišu papiri tako da verujem da ćemo uskoro videti Novaka na listi ambasadora Audemars Piguet-a. :)

Pa vazno je da mi objavimo ovde vest pre Audemars Piquet-a :)
ps imas jednu gresku u navedenom postu, nisam to ocekivao od tebe :)

Svaka čast Novaku :congrats:
Zanimljivo je da od top 3 tenisera današnjice, broj 1 nosi najjeftiniji sat, mada verovatno ima "najmasniji" ugovor, a to je ono što se na kraju računa ;)

Pozdrav.

Pardon mislio sam na Federera, nekadašnjeg broja 1. Lapsus...

EDIT: U to vreme kada je Rafael potpisao ugovor Federer je i dalje bio broj 1, a Rafael broj 3.

Pa, i nije Vladan ništa pogriješio: Federer je Number 1 of all time :)

I second that... Mislim da je Rolex napravio očigledan izbor... A što se tiče Nadala, nekako ga vidim sa Casio G-shockom... :) Bez nipodaštavanja tog sata... jednostavno to je taj "look"... :)

Dragi moji, pričajte i pišite vi šta god želite ali ATP lista kaže drugačije. :p

1 Nadal, Rafael (ESP) 12,390
2 Federer, Roger (SUI) 7,965
3 Djokovic, Novak (SRB) 7,880

Nole je postao z...... igrac,masina... Steta sto je potpisao (zavrsena prica) za AP (dobra fabrika - ocajan dizajn) a ne za recimo IWC ili Zenith...

Nole je postao z...... igrac,masina... Steta sto je potpisao (zavrsena prica) za AP (dobra fabrika - ocajan dizajn) a ne za recimo IWC ili Zenith...

+1
Skroz se slazem - i za AP (ne svidja mi se njihov dizajn i stalno forsiranje RO oblika), licno bih voleo da je neka od gore pomenutih firmi :).

Mada mi je drago zbog Noleta - mislim da ga definitivno prihvataju kao legendu - prvo Messi, pa Schumacher a sada i Novak.

Slazem se i ja sa vama oko delimicno oko dizajna AP. Ali ne znam da li znate, da je ova firma pored Rolex-a i Panerai-a, firma koja ima najlojalnije kupce. Meni je na neki nacin ipak drago sto je Nole odabrao AP, ipak je ovaj proizvodjac u top 3 (po mojoj proceni) a i Novak je u top 3 i formalno.

Pa, i nije Vladan ništa pogriješio: Federer je Number 1 of all time :)
Eto vidiš dragone da sam u pravu :aetsch:

Inače, na stranu dizajn AP-a o kojem se uvek može diskutovati, AP je ipak jedan od TOP10 ako ne i TOP5 proizvođača, što ovoj vesti daje ipak veliku važnost.
Ne znam za vas ali ja zavidim Novaku, pošto se meni sviđa RO model, posebno njegove limitirane serije...

Back