ma kakvi, to je royal oak offshore diver koji ne skida sa ruke od pocetka US opena. mislim da inace ima jedno 5 komada vec. a riba mu nosi millenary lady, samo mrzi me da nadjem sliku (trebao bi da downloadujem youtube video pa da konvertujem frejmove u jpg..)
[off topic]
utvrdili smo da se odgovor na moje pitanje "da li je svaki grand sonnerie pod obavezno i minute repeater, kao sto svaki minute repeater pod obavezno NIJE grand sonnerie" ne nalazi u tvom textu o credor sonnerie satu a kad smo vec kod toga, interneta i informacija na njemu, sto onda uopste postoji svetsatova kad bar 70% cistih casovnicarskih tema ima i na WUS?
Nick,totalno gresis,nit je prvi nit je medju prvima,mnogo je njih bilo pre njega,secam se Agasija sa satom pre skoro dve decenije,mozda me secanje vara ali ne bih rekao. U svakom slucaju bilo je dosta njih,kako tenisera tako i teniserki ali ljudi ovde to ne znaju jer je tenis do pre par godina kod nas bio popularan kao skvos.
Jeste Justin nosila.Najzalije mi je sto je ono g##no od Pederera nosilo la ili sta god RolexNjegovi najveci rivali su bili Rodik i vecito pijani Safin i moze se reci onaj Australijanac Hjuit...Nikakav to igrac nije,samo je imao mnogo srece da se pojavi kad je konkurencija bila ravna danasnjem proseku,mozda i ispod toga.Agasi,Sampras-koga ja licno ne volim(svaka mu cast,jacu konkurenciju nije mogao da ima),Nole i mozda Nadal(koji se srozao kod mene u zadnje vreme) su igraci,ove malo starije ne racunam.Federer - NULA - kakav je covek takav je i igrac.