Novi Casio, komada: #dva

Svetozar Zorbić

New member
Evo ljudi,da se pohvalim,pazario sam prosle nedelje dve nove igracke:
prva je iz Duro serije, MDV 106-1A2, i naravno morao sam sebi i jos jedan GShock da nabacim, ovoga puta izbor je pao na GD 100.

Znam da se tema zove "galerije satova",ali moracete na slike da se strpite do sutrasnjeg dnevnog svetla :)
Pozdrav! :)

Javlja mi se da je stotka u onoj stealth crnoj varijanti ;)

Kao što ti rekoh već na jednom drugom mestu: pictures or it didn't happen!

Baš me zanima kako stotka leži na ruci.

Sabatone,sad si dobio na FB poruku,ali bez fotki :) Sutra slikam :) Nije crna stealth varijanta,ovo je ona osnovna, gd100 1aer,odlicno lezi,nije ni prevelik kakvim ga predstavljaju kosooki sa malim zglobovima po youtube-u :) Kad budes cuo cenu - umreces.U mukama.

Čuo cenu. Ne umirem baš u mukama, ali uhvatila me neka gorušica :lol:

Šalim se, stvarno te mrzim, voleo bih da ja mogu da naletim na takve dilove.

Daj slike bre!

Hvala na pohvalama ljudi :)
Kao sto sam i obecao,slike,krecemo od G serije:

k4ig3k.jpg

2a8l16h.jpg

rtg4s9.jpg

2czoktk.jpg

2efsuw9.jpg

33o5ir8.jpg

30bfxp4.jpg

15chuns.jpg

295zssk.jpg

16101zm.jpg

j8h7br.jpg
Zivotinje koriscene na ovom foto setu nisu placene,hranjene,itd itd...Primerci su iz licne kolekcije,pa vas molim da ne prijavljujete PETI,ORKI i slicnim organizacijama,ovo je ipak forum o satovima,ne?:)

Dobar, dobar! Hajde sad da vidimo i Duro..

Podsetio si me sa ovim fotkama da bih ja mogao svog Expandera da uslikam i postavim ovde.

Meni je licno GD100 bio gadan model,dok ga nisam video uzivo.Ali kad je izleteo na oglasima za tako malu cenu,nisam razmiljao ni sekunde.Sad sto ga vise gledam,lepsi mi je :) Veliki jeste,ali ne preveliki,odlicno stoji na ruci i sto je najvaznije vrlo je udoban,ne osecas ga niti igde zulja zglob ruku,LCD je pregledan i super vidljiv (sto kod obrnutih LCD nije bas slucaj u svim svetlosnim uslovima) ali dobro,ko sta voli :) Napravicu uskoro jedan review,cim ga malo istestiram :man_in_love:

Cestitke, da te dugo i pouzdano sluze :congrats:

Nego šta će....it´s a frickin´ CASIO :lol:

LCD je pregledan i super vidljiv (sto kod obrnutih LCD nije bas slucaj u svim svetlosnim uslovima)

Tačno, ali taaako je super reversni displej :D Imadoh DW 9005 Cosmoxer sa obrnutim displejom i jes bio slabo čitljiv u određenim situacijama..

Bravo za čuke ekstra vr(h)!!!Ma CASIO je CASIO!!!Ima da te služe super,evo meni sl.nedelje stize MRW-200H-1B2:thumbup:,ajd uzdravlje,vel pozz svima!

Bravo za čuke ekstra vr(h)!!!Ma CASIO je CASIO!!!Ima da te služe super,evo meni sl.nedelje stize MRW-200H-1B2:thumbup:,ajd uzdravlje,vel pozz svima!
Ja bih sa MRW-a odmah skino narukvicu plasticnu i nabo ga na neki olive zeleni nato kais,sat place za tim look-om!!!:)Odmah okaci slike da vidimo kako izgleda,i ja zamalo zimus da ga pazarim.

Anbeast - sto se tice revers.displeja,meni je takodje super,volim one MS varijante pojedinih G-jeva,onaj obrnuti displej sa crvenim brojkama deluje opako zlo :) Imao sam onako osrednja iskustva sa GX56-icom narandzastom sa obrnutim displejom,malo je bila problematicna tokom dn svetla,a jos sam tada radio sa skuterom,pa je u voznji odvlacio paznju dobro sam zivu glavu izvuko :)

Back