d1d New member Apr 29, 2011 #61 ^ koje blago? :hmmmm: vec se nakuplilo? da ti saljem br. racuna? :yes2:
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member May 3, 2011 #64 Pozdrav svima, evo nije proslo puno vremena od prosle objave, a sada opet imam jednu lepu vest. Zamolio bih vas da zajedno samnom pozelite dobrodoslicu novom clanu tima moderatora pod imenom... d1d :congrats: Dragane dobrodosao!
Pozdrav svima, evo nije proslo puno vremena od prosle objave, a sada opet imam jednu lepu vest. Zamolio bih vas da zajedno samnom pozelite dobrodoslicu novom clanu tima moderatora pod imenom... d1d :congrats: Dragane dobrodosao!
vladas Moderator May 3, 2011 #69 Dakle d1d t.j. Dragane, cestitam ti! Mislim da ces svojim znanjem i zalaganjem mnogo doprineti!
d1d New member May 3, 2011 #71 Hvala Vam svima........ :hello: i nadam se da cu opravdati ukazano mi poverenje :embarassed:
Refresh New member May 3, 2011 #73 Čestitam, d1d Sad moram po ubrzanom postupku naučiti sve o Paneraiju kako se ne bi ponovo izblamirao
VLADAN P Super Moderator Staff member May 3, 2011 #77 d1d Čestitam druže.Zaslužio si:yes4: P.S.-Uskoro će vas(crvenih)biti više nego nas
Larosa New member May 3, 2011 #78 E ovo ja zovem prijatnim iznenadjenjem....:yes4: Čestitke i sa moje strane :congrats: Jel se :meeting: na kafi?
E ovo ja zovem prijatnim iznenadjenjem....:yes4: Čestitke i sa moje strane :congrats: Jel se :meeting: na kafi?