ANGEL II New member Nov 7, 2010 #1 Ova tema obuhvata informacije o promenama pozicija članova u poziciju Moderator. *** vladas čestitam ti! roud: Iskreno baš mi je drago da si to ti, Vladane svaka čast! Last edited by a moderator: Feb 16, 2013
Ova tema obuhvata informacije o promenama pozicija članova u poziciju Moderator. *** vladas čestitam ti! roud: Iskreno baš mi je drago da si to ti, Vladane svaka čast!
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Nov 7, 2010 #3 Da, da, sledeci put vladas placa pice Pozdrav.
vladas Moderator Nov 7, 2010 #5 Hvala, hvala... Nadam se svesrdnoj podrsci, drugari Ma naravno da castim (i inace je red na mene ). Sad gledam kako da izvedm da dodjem za NS sledece subote :hmmmm:
Hvala, hvala... Nadam se svesrdnoj podrsci, drugari Ma naravno da castim (i inace je red na mene ). Sad gledam kako da izvedm da dodjem za NS sledece subote :hmmmm:
sima hrabri Moderator Nov 7, 2010 #6 hehe, lepe vesti...! cestitam vladi na novoj funkciji, i gazda vladanu na mudroj odluci!
Larosa New member Nov 7, 2010 #7 Pridružujem se čestitkama :big_boss: Nadam se upoznavanju u subotu..........
vladas Moderator Nov 7, 2010 #9 Hvala jos jednom i simi, Larosi i dragonu . @dragon - ovaj avatar pruza toliko dobrih replika... za pocetak: "Use the force, Luke"
Hvala jos jednom i simi, Larosi i dragonu . @dragon - ovaj avatar pruza toliko dobrih replika... za pocetak: "Use the force, Luke"
dragon New member Nov 7, 2010 #11 vladas said: @dragon - ovaj avatar pruza toliko dobrih replika... za pocetak: "Use the force, Luke" Click to expand... Vidiš, nisam se te setio, ta je dobra. Mada meni više leže ove mračne sile. Moraću sad da menjam avatar, da stavim jednog darth vader-a. :lol:
vladas said: @dragon - ovaj avatar pruza toliko dobrih replika... za pocetak: "Use the force, Luke" Click to expand... Vidiš, nisam se te setio, ta je dobra. Mada meni više leže ove mračne sile. Moraću sad da menjam avatar, da stavim jednog darth vader-a. :lol:
vladas Moderator Nov 7, 2010 #12 @eee - hvala druze! dragon said: ...Mada meni više leže ove mračne sile. Moraću sad da menjam avatar, da stavim jednog darth vader-a. :lol: Click to expand... i onda mozes da dajes komentare: "Obi-Wan has taught you well." :laugh: ili: "Impressive, Most Impressive." ili ako te neko naljuti: "Don't fail me again, Admiral."
@eee - hvala druze! dragon said: ...Mada meni više leže ove mračne sile. Moraću sad da menjam avatar, da stavim jednog darth vader-a. :lol: Click to expand... i onda mozes da dajes komentare: "Obi-Wan has taught you well." :laugh: ili: "Impressive, Most Impressive." ili ako te neko naljuti: "Don't fail me again, Admiral."
dragon New member Nov 7, 2010 #13 Mislim da ću često koristiti "I find your lack of faith disturbing" ... :lol:
tolarbo New member Nov 8, 2010 #14 ANGEL II said: vladas čestitam ti! roud: Iskreno baš mi je drago da si to ti, Vladane svaka čast! Click to expand... O pa cestitam i ja @vladas! Sjajno! Tacno sam znao da ce taj lobi "hamilton" da dominira ovde, pre ili kasnije
ANGEL II said: vladas čestitam ti! roud: Iskreno baš mi je drago da si to ti, Vladane svaka čast! Click to expand... O pa cestitam i ja @vladas! Sjajno! Tacno sam znao da ce taj lobi "hamilton" da dominira ovde, pre ili kasnije
JovanaM New member Nov 9, 2010 #15 Nema me dva dana i sad ne mogu da pohvatam novosti Vladas, čestitke...
dragon New member Nov 17, 2010 #16 Pa hajde da pozdravimo još jednog novog člana MOD tima. HADzI DALIBOR, čestitke.
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Nov 17, 2010 #17 Sada je red da poželimo dobrodošlicu i najnovijem moderatoru: HADzI DALIBOR :congrats: Pozdrav.
jagos New member Nov 17, 2010 #18 cestitam novim moderatorima vladas i hadzi dalibor sve najbolje zelim
sub New member Nov 17, 2010 #19 Pridruzujem se cestitkama ,svaka cast ovim tim postaje jaci. Sve najbolje.
vladas Moderator Nov 17, 2010 #20 Pa Dado - pridruzujem se cestitkama! Mislim da si ovo visestruko zasluzio:congrats::top::big_boss:!!!
Pa Dado - pridruzujem se cestitkama! Mislim da si ovo visestruko zasluzio:congrats::top::big_boss:!!!