Novi moderator

Serb, mogao bi neki govor da napises, znas vec kako , ne sme niiko da vas bije, sem nasih i vasih moderatora. ;)

Hvala drugari:) Svecano vam obecavam da cu biti strog ali pravedan:) Posebno cu biti strog prema Rusu, samo nam pravi zazubice sa onim njegovim odlicnim satovima:)

Salu na stranu, hvala gazdama sto su mi ukazali poverenje, kao i do sad pisacu tekstove u slobodno vreme, pridrzavacu su se striktno pravila ( ipak sam pravnik:)), otprilike znam sta bi neki clanovili voleli da se pobljsa na forumu i radicu na tome, a vi svi dragi moji drugari kad god imate neki problem na forumu , nedoumicu oko teksta ili slicno slobodno me kontaktirajte, ja kao u mod sam u sluzbi vas i foruma, da poboljsamo jos ovu nasu lepu pricu:)

Last edited:
Oooo...Ko je to nama došaooo!?
Mladom Serbu srećno unapređenje i sve najbolje na novoj funkciji ,kao i prijatno popodne,želi njegov kolega.
Zasluženo!!!

P.S.-Jes' da dobijaš lepe komentare ,ali zašto si odmah pocrveneo?

Čestitke i sa moje strane! :)
Dobro nam došao u tim koji se trudi da Svet Satova bude najbolje mesto za druženje pravih ljubitelja satova! :)

Da li je to kometa ?
west-big.gif
Ne!
Da li je to Super Miš?
mighty-mouse-movie.jpg
Ne!
Da li je to Supermen?
superman_alex_ross2.jpg
Ne!
To je Serb, novi mod! Čestitke Serb uz želju da ono junior brzo nestane!

Serb cestitam stvarno si zasluzio.E sad bi mogo i malo da se potrudis i da napises po neki zanimljiv tekst.

Back