Novi moderator

He,he...Koja smo ekskluziva Krstin i ja. Nas samo dvojica narandzastih, crvene uhvatila inflacija, a crnima se ni broja ne zna :lol:

EDIT: Eh, rasprsi mi se sreca ko balon od sapunice :( Zaboravio sam da je Watchmag jedini Strumf... :D

Moja svetla strana kaže ovako :

"Sve pohvale gazdama na samom odabiru pojačanja. Ovako se zajsta jača "naša kuća" i dobija na kvalitetu . Sve čestitke članu RusPA , koji je svojim prisustvom i ne sebičnim zalaganjem, zajsta zaslužan za dobijen status moderatora ! Odi bata-Rule , da čestita brat... "

11lqxs7.jpg
aplauz2.gif cestitamo.gif

Moja tamna strana kaže ovako :

"...heheheeeee , sve moji ljudi u samom vrhu i na ključnim pozicijama ! Sad mogu da VrŠljAaaaammmMMMM i da cirkam dok vozim !!! BuuaaaHahAhaHahaaaaaaaaaaaaaa...!!! "

4611115510_Devil_answer_1_xlarge.gif

______________________________________________________________________________________________
______________________________________________________________________________________________
Da se ovako u državi biraju rukovodeći kadrovi , bili bi rame uz rame sa Swissss !!!!!!! 54632748.jpeg

Last edited:
Cuj, trudio se...zar ne znas da je ovo Svrbija i da je sve preko veze?!?! Svasta......:lol:
Necu vise da spamujem, streljace me crvendaci. Za primer. :)

Back