Поштовани,
Тек сам отворио налог, ово ми је прва порука, а и у свету сатова нисам бољи. Од сатова оно шта сам једном претраживао је вредност сата који отац има и пронашао да се тај сат својевремено рекламирао уз филм Џејмса Бонда

(Seiko 7A28 Quartz Chronograph, само што је очев са тамним цифарником и модел је SPR009).
На тај начин сам обратио пажњу на Seiko бренд и разумео да су правили квалитетне сатове.
Сада треба да помогнем једној особи око куповине, и узео сам да претражим Seiko сатове чисто из радозналости, мислећи да вероватно не постоје у ценовном рангу испод око 400евра, али сам се изненадио да постоје доста приступачни модели.
Неки буџет нам је око 200евра, а мени је за око пао Seiko 8Т67 (ваљда јер подсећа помало на очев и јер је Seiko). Особа којој треба да помогнем се ухватила за Fossil (нисам успео наћи ознаку модела али је око 19.500рсд и има хронограф и пише нерђајући челик). Овај Seiko јесте скупљи за око 6K, а моје питање је ако би неки добар човек који се разуме само рекао пар речи у том ценовном рангу има ли разлике тј. да ли бих био у праву ако наставим да форсирам да избор падне на Seiko и тиме утицао да се ипак узме колико-толико квалитетније за тај ценивни ранг, или је у том нивоу апсолутно свеједно?
Пишем као одговор на Вашу поруку Waldi, јер сам код Вас нашао да сте највише рекли о самом моделу, али кроз ту поруку, како се ја не разумем у сатове, нисам успео схватити да ли је овај сат бољи од конкурената макар малчице или му то све дође на исто.
Хвала свима унапред и пријатне дане и часове желим