Novi SEIKO Monster satovi

Novi SEIKO Monster satovi FOTO:

Novi SEIKO Monster satovi SRP311K.jpeg Novi SEIKO Monster satovi SRP315K.jpeg Novi SEIKO Monster satovi SRP313K.jpeg

uh... ako su cene na priloženom sajtu tačne, model SRP311K koštaće 711 Singapurskih dolara (460 eura)

Da li ovime Monster satovi ulaze u „klasu više“? Da li 4R36 donosi još neke novine, osim hacking i hand-winding (npr. veću preciznost) u odnosu na 7S26?

Inače, moram da priznam da mi se ciferi mnogo sviđaju, naročito crni, i da mi se ovi "klinasti" indeksi baš-baš dopadaju (naspram pravougaonih kod starih monstera) :)

uhh voleo bi jednog monstera a moze i diver svejedno
:drool:

Ja imam sat sa 4R35 mehanizmom, razlika je u prikazivanju samo datuma, dok 36 ima i dane. Osim hack funkcije, koja mi apsolutno ne treba, i rucnog navijanja koje ne koristim, nisam primetio nikakvu bitnu razliku u odnosu na 7s36B koji takodje imam. Razlog tome moze biti zapanjujuca preciznost koju moj FFF ima, ali kako su mnogi skeptici po pitanju preciznosti ovog jeftinog mehanizma, necu o brojkama :) Ono sto primecujem, je da se vise cuje kucanje kod modela sa 4R, mada razlog tome je i tanje kuciste koje taj sat ima u odnosu na ovo druge...

Za preciznost 7s36 ni sam nisam mogo da verujem svojim ocima.neverovatno precizan.znam na koje brojke mislis.

Mislim da opcija navijanja koju pružaju mehanizmi sa oznakom R ima prednosti, recimo za one koji sat ne nose stalno, ili imaju više modela pa vole da promene po nekad. Inače i "Spring Drive" mehanizmi imaju opciju hakovanja i navijanja!

Pa Monster je dosta uspešan model, ne bi me čudilo tj. bio bi komercijalno pametan potez da ga podignu na nešto viši nivo.

Tako je Vlajo, to je sigurno najuspesniji model i za ocekivati je da ce uz malo deterivanja ici u klasu iznad. Inace sto se mene tice funkcije hacking i hand-winding su znacajna poboljsanja.
Inace ovaj novi crni monster mi je vrlo lep!

To bi mogao da bude sat foruma! I to da ga dobije povoljnije od Seika, jer ni manjeg foruma ni vise fanova ovog brenda :)

Pa onda cemo "snjeska" za sat foruma i da nam ga donese Deda Mraz :)

Pa s obzirom na cijenu od 1000$,može nam ga jedino on i donijeti,tj. pokloniti!

Nisam neki preterani ljubimac monstera (divera uopšte) ,ali nikako se nebi žalio i na ovo preplanulo čudovište u varijanti "doneo ti Djed Mraz" !

srp311k_s.jpg

Pa onda cemo "snjeska" za sat foruma i da nam ga donese Deda Mraz :)
Jeste da volim zimu ali deda nisam :D

I meni je taj model ubedljivo najlepši, samo mi recite gde se poklanja da stanem u red? :lol:

Jeste da volim zimu ali deda nisam :D

I meni je taj model ubedljivo najlepši, samo mi recite gde se poklanja da stanem u red? :lol:

Pa zar nisi TI Djed Mraz ?!? :blink: Buuuuuaaaaaaaa:crying: :cray:

Već sam te očekivao sa bradom od vate i monsterom u ruci, kako me tapšeš po glavi i kažeš drhtavim glasom
"Djeeeeete moje, ovaj leeepi saT , si zasluuužio dObrim vlaaaadanjem i ZveRlanjem u tvooje krrršiiiiće. Uzmi, draaaago djeete moje, uzmi" !

Ustvari je istina ,da smo mi ne valjali , te će nam stići poklon kroz odžak... kreza.gif

zjf0v9.jpg

Back