... Nije mi tu jasna politika sinn-a al, ajde.
Usput, lepe cene ostalih sinn-ova u ponudi manufactuma
Pa, njihova politika je s' pocetka bila klasicni (njemacki) "Blitzkrieg", odnosno zgazi konkurenciju tehnickom i strateskom superiornoscu i stavi svima do znanja sa kom imaju posla i istom tom tehnickom superiornoscu osvoji frikove i stvori obozavaoce na nivou kulta (kome i ja pripadam - prim. aut).
Sada, koliko vidim (ovaj a i modeli iz linije za 2012 godinu) idu ka Star Trek politici, odnosno "Boldly go where no one went before" (& shit)...
Mislim treba im priznati da imaju petlje. Napravili su (kao sto vidimo i po ovom forumu) sat koji se nece svakome dopasti a nekima ce biti i odbojan pri cemu oni ipak nisu, recimo, Omega koja sebi moze da dozvoli neke Spacemastere jer ce, ako sa tim ...nu u cabar uvijek moci da naprave 128-u verziju Moon Speedmastera ili 467-i Bond Seamaster i time sve dovedu u red.
Za jednu relativno mladu kompaniju ovaj, i jos dosta satova iz njihove linije, su prilicno veliki rizik. U korporativnoj eri (a i industrija satova, ma koliko je mi mozda romantizovali, je dio toga) takvi potezi zasluzuju, ako nista drugo, onda postovanje i podrsku.
A, osim toga, prave vrhunske satove...