O kom satu trenutno razmišljate?

Ma mene muči danima jedan sat i to odavde , našeg dobrog drugara. Mrzim kad se nesvesno opteretim, te ne mogu da spavam, da jedem, da radim, da čitam...itd...
Tačno kad bi pola letovanja dao sad za sat (taj tačno toliko košta) , mislim da bi me žena ošišala na ćelavo ! :ohmy: Ufff, ne ne to, pa ja sam već ćelav...:blushing: ne znam, skuvala bi mi čaj od Liandera ! View attachment 29880 View attachment 29881 Sa druge strane, taj sat mi neda ni u snovima mira . Teško je to, teško. Toliko se ne pati ni od prve ne uzvraćene ljubavi (...još uvek se sećam te Ivane , ebo je krastavac).....

auu pa ovo je ozbiljan slucaj :blink:

Postoje 2 opcije, il da te lecimo od manije sakupljanja satova il da svi damo po evro, dva i da ti kupimo taj sat, pa ces onda biti miran neko vreme, barem prividno, dok ne naletis na neki drugi sat u izlogu :banghead:

Zasad ponavljaj u sebi "Samokontrola, samokontrola" i misli na zene, kola, posao cisto da malo skrenes misli sa satova, a ako ne bude funkcionisalo u krajnjem slucaju narucicemo ti AntiWatch tablete, jes da posle tih tableta nesh ni dolaziti na forum satova, al sta je tu je, zdravlje je najpreche

Da, upravo, crni trouglasti.... :D Pa neobican je skroz, vuce mi na art deco..... Svakako ga, bar ovde, nema na svakom drugom zglobu a relativno je pristupacan :D Moze i crni sa brazletnom, Elvis anniversary

Prolaznik, kako dobar komentar, oduševio si me !!!! Ajd što na kola zaboravih, al` de na žene da zaboravim ?!? :banghead: Moj slučaj je zreo za AntiWatch tablete. :laugh:

Vukase, znači sedim k`o idiot za kompom i vrištim od smeha !!! :laugh: Ma nije Gl Pilotinja, taj mi nije realno blizu i košta k`o tri letovanja u Tunisu ! Ovaj je meni pristupačniji, te je zato muka veća. Jedino me kolje što je automatik , te nemam kad da blejim sa njim zbog mog "apotekarskog" posla.

Jagose, verovao ili ne, tvoje želje upućene meni znam i kada ih ne napišeš ! Hvala, bato moj.....:thank_you2:

anbeast , mislim da bi ti Elvis legao samo u "brada" varijanti. Da ne pričam o Bubi kao pprimarnom prevoznom sretstvu !

ja nisam zaboravio na zene ali one na mene jesu tako baki da se ne sikiras ti si u boljoj situaciji.

Baki, aj se lepo udružimo, pa na Brdo po sat. Jedan od nas možda i preživi.
;)

Od mene dovoljno offa za ceo mesec.

jooj kakav sam zenith video veceras.neki el primero.14 500 eura.radnja prodaje dijamante i zenith i poneki breitling.zenith mi ne izlazi iz glave. sutra cu da slikam da vidite i vi.

kao sto sam obecao proseto sam do lepe radnje da slikam zenith.al sad razmisljam o ovom.24200 eura.fotografija (56).JPGfotografija (55).JPGfotografija (54).JPGfotografija (53).JPG.devojka je i dalje ljubazna i lepa ali cu nju da slikam sutra dok budemo ispijali neki lagani koktel negde na obali mora ispod zidina starog grada.

Back