O kom satu trenutno razmišljate?

eee ima jos vecih satova od Festina, proguglaj invicta russian diver, obim valjda 50 il 55mm tako nest

RussianDiver6.jpg

"You must spread some Reputation around before giving it to backarelli again.
"

Whahaha, najbolji reply cijelog topica! :D

Ja sam maksuzije jednom kupio najvecu festinu koju sam mogao naci u prodavnicama
jer sam hteo neki teski monstrum o sata oko zgloba na upadnim zutim detaljima. :thumbsup:

DQptA.jpg

@araphel, pusti ljudi i neka kritikuju koliko god hoce. Sve to tog momenta sto ti
oni neplacaju satove ima da sute. Tvoje pare, tvoj ukus, tvoj sat. Samo kupuj ono
sto ti se tebi licno nabolje svidza. Bili to sad bilo nakav Festina, Ingersoll ili bilo sta. ;)
Moj kolega s posla ima ovu Festinu i sat je odlican.

Moj kolega s posla ima ovu Festinu i sat je odlican.

Moram reci da stvarno sat nije los nikako. Cak i da sam ga ja kupio kao nakav 'statement',
iskreno moram reci da mi se sve vise i vise svidza. Kvaliteta je super i obrada/detail je prve klase.

Ha,ha, gledam Invictu, Festinu i onaj Inge i pitam se ko i zasto nazva onaj Seiko SKX : "Monster" :lol::lol:

Meni se u jednom trenutku puno dopao Sector Black Eagle ... ...

ne znam da li sam ti to vec rekao, ali moj dobar drug je imao ovaj model, crni, naravno :D Zasto kazem imao. Pa ispao mu je sa metar visine na beton, da, sa metar, i sav je prsnuo... Ni znak zivota ne daje.

Jaran moj imao Sector Sharkmaster.. 1000m (!!!) vodootporan.
Posle jedne sesije scubadiving sat bio pun vode. Stvarno za nevjerovati. :(

Moram reci da je odmah dobio novi sat kad je ovaj vratio, ali stvarno bruka
kako se tako nesta moze desiti. (novi sat je isti dan prodao na ebay-u)

I sta smo naucili iz prethodna dva posta, ako hocete da imate robustan sat i da ronite, kupite G-SHOCK:lol:

Ehrmmm...da skratis malo kais? Veliki ti je za zglob. Mozda da probas oko vrata? Mozda si zato pozeleneo, od muke:lol::lol:

Ja sam do početka ove godine, kada sam na poklon dobio Monstera, nosio godinama samo G Shock satove. Predpostavljam da mi je upravo zbog toga velika većina satova nekako mala i neugledna. Čak i Monstera, koga obožavam, smatram za poprilično mali sat :lol:

Ova nova Chrono Bike 2012 serija mi je super što se tiče Festine, ali sad mi je nekako skroz mrsko da kupim kvarcni sat, kao što rekoh. Zato uvek s tugom gledam u taj izlog sa Ingerima. Njih pedesetak na postoljima, svi ogromni, a Bisoni posebno. I baš se pitam vrede li rizika? Mada, primećujem da se prodaju, bez obzira na ne tako nisku cenu.

Tenutno o ovome1671_0.jpgkojeg cu inace dobiti kao prvu nagradu Poklon Ducana u okviru nagradne igre,mislim,znaci jedva cekam da ga stavim na ruku:thumbup:vel pozz svima!

Aha....Nadaj se, Nick, nadaj..... Ja cu dobiti Sei...ovaj. '' Japansku oprugu" :-D

Salu na stranu, cesljam sajt poklon ducana u poslednjih par dana i razmisljam, razmisljam.....

Back