O kom satu trenutno razmišljate?

Počinjem da se pitam, da li ću ga ikad nabaviti ...:( izgore živ

2h3vvgl.jpg

.....najgore je što mi se ni Brajo ne daje. Ni od njega ne mogu nikako da se odvojim.

E , kad si već to rekao, pazi ovo =>

=> prelomio jednu noć da stavim na oglas Braju i to isključivo da tražim zamenu za mm300. Islikao ga extremno dobro, misleći te slike da turim u oglas . Uzmem ti ja to da aploadujem i dok sam zverlao u slike, sat mi u rukama, shvatim da ne želim da ga odstranim... ustvari, da ne mogu to da uradim. Kako me onaj dedica jagos zavrnuo , samo tako... dao mi sat, koji ja sad ne mogu da prodam. Sve dok ne uzmem sat u ruku, siguran sam da bih ga bacio na berzu. Kako otvorim kutiju i stavim na ruku, ama nema šanse, ne mogu.... i sve tako . Bez veze se ložim, a ne znam ni ja šta hoću.... "dve stolice" bi bila najbolja varijanta, ali se nema

Last edited:
Tako ti je i meni, cesto se odlucim da prodam neki model i onda kad ga pogledam promislim pa ipak necu neke pare za njega da dobijem a svidja mi se neka ostane.

Ti bre Baki ala si ti na mukama, dodje mi da zaridam nad tvojom tuznom sudbinom:crying:. Sto ne probas sa ovim1.jpg nije MM, ali je :thumbup:

Da sam na tvom mestu, zamenio bih Braju za nov MM300! A posle će ti ponovo neko "uvaliti" Braju, možda neki bolji i lepši model! ;)

Baki nemoj da prodajes Braju,sat je institucija :adore:

Ma nema šanse. Slagaću te, da sam pokušavao da bacim na berzu jedno 3-4 puta i svaki put je bilo bezuspešno.

kao i vecina satova pomenute marke :)

....pazi kad mi se i danas većina njihovih modela ne svidja , sve dok uživo ne uzmem sat u ruke . Model za kojim Srdjan traga ne izgleda ni približno dobro na slikama, kao uživo kada se stavi na ruku. Znači, ja sam se oduševio. Imao sam priliku dosta modela Breitling-a da vidim i malo se podružim sa njima. Može da priča šta ko hoće, odličan je to brend bez pogovora...

Ma doći će pre ili kasnije mm300 bez "žrtvenog jagnjeta" u to sam skoro siguran... polakico samo

Last edited by a moderator:
jedino bih izbacio one jump hour i celu bentley seriju, ne znam ni ko to kupuje uopste, ruzni su i veliki su, a i nafurani su

a imamo na forumu dva komada frecce tricolori, stariji i noviji, jao koliko su to lepi i ekstremno retki satovi, odusevljen sam njima :man_in_love:

Joppa, imam istu želju već neko vreme (pepsi), samo što ja razmišljam na relaciji Seiko Sea Urchin u pepsi varijanti, ili BFK. Nekako mi se na 009 i uopšte toj celoj turi ne dopada oblik kazaljki. Progutao sam isti oblik kazaljki na mom J. Springs zbog ostatka sata, ali jednom je dosta :)

Dok čekam malo krupniju ribu, hteo bih da gricnem nešto manje, čisto da izdržim. :) Razmišljao sam da zamenim svoj Nighthawk, za radio controlled verziju, ali onda naleteh na ovo...

zul_pl_Citizen-AS4035-04E-5962_6.jpg
Citizen AS4035-04e

Da kupujem? :)

Last edited:
Iskreno ja ga ne bih uzimao,daleko od toga da mi se ne svidja i da nije kvalitetan,sat je bruka,ali bolje se strpi pa uzmi Braju i boli te uvo,ako ces vec da uzimas sat za leto uzmi Monstera ili Orient Ray da imas da promenis,nije veliki izdatak u odnosu na gore navedeni Citizen koji jeste,a imas odlican sat,ja bih tako uradio.

Joppa, imam istu želju već neko vreme (pepsi), samo što ja razmišljam na relaciji Seiko Sea Urchin u pepsi varijanti, ili BFK. Nekako mi se na 009 i uopšte toj celoj turi ne dopada oblik kazaljki. Progutao sam isti oblik kazaljki na mom J. Springs zbog ostatka sata, ali jednom je dosta :)

Kazaljke se lako promjene. :)
Meni ne smetaju, hocu pepsi i jubilee narukvicu. Tj. zamjenio bi seikovu sa super jubilee. BFK mi je odlican u pepsi varijanti, sea urhin ima samo 100m wr ako se ne varam.
Jos jedna varijanta je Blumo sa Harlodovim pepsi insertom ali nema jubilee narukvice za sumoa.. i malo mi je preskup trenutno. :)

XK95YmZ_zpsc2da21f8.png

Back