O kom satu trenutno razmišljate?

O ovome i kako mi je sinoc izmakao u poslednjem minutu(glupi limundo :banghead:) ddddddddddddd.jpg

Nemoj da se nerviras, taj bar moze relativno lako da se nadje.
Da ti je kojim slucajem tako promakao radio room, i ja bih se nervirao;)

Nemoj da se nerviras, taj bar moze relativno lako da se nadje.
Da ti je kojim slucajem tako promakao radio room, i ja bih se nervirao;)

Mislim bacuska ako se ikada bude pojavio neki radio room na limundu da ce biti KRVOPROLICA.Bice to najskuplje placeni vostok u istoriji(ha-ha)

Mislim bacuska ako se ikada bude pojavio neki radio room na limundu da ce biti KRVOPROLICA.Bice to najskuplje placeni vostok u istoriji(ha-ha)
Moguce;)
Mada ja se sve vise razmisljam o kupovini novog modela, jeste da nije to to, ali je najblize originalu.

o zagore
ti li se ono guras u zadnjem minutu ? cuh ja nesto krcnu a ni na kraj pameti da te onaj rid filcirao :D
taj je i za onaj "original" sturmanski uleteo kao da je pitanje zivota pa sada prodaje ;)
nemoj se nerviras, doci ce to.

o zagore
ti li se ono guras u zadnjem minutu ? cuh ja nesto krcnu a ni na kraj pameti da te onaj rid filcirao :D
taj je i za onaj "original" sturmanski uleteo kao da je pitanje zivota pa sada prodaje ;)
nemoj se nerviras, doci ce to.

Brate Sofronije pratio sam ga zadnjih 40tak minuta i taman kad ono prc. Sumnjam da je rid kolekcionar:nono:

E ovaj me se baš sviđa,mlogo:)...CARRERA...carrera.JPGi o tamo njemu mislim ja,ah avaj meni što ga nemam!pozz!

Ali ipak mi je ovaj skoro stalno na pameti...SEIKO...SBPG001-2.jpg

Last edited by a moderator:
Pošto sam još pod utiskom razgledanja raznih modela Orienta,
ovaj mi je često na pameti :D GMT (DJ02002B)

97_1.png 97_3.png

Attachments

• 97.png
    97.png
    102 KB · Views: 87
Trebutno razmisljam, kako Zmaju da otmem Transocean! :) I koristim ovaj njegov post da mu cestitam rodjenje sina!!!! Neka vam je zdrav i veseo i neka vas veseli i cini srecnim!!!!

Back