O kom satu trenutno razmišljate?

Da dodam jos ovo "luce" :man_in_love:

Seiko_Ananta_Spring-Drive_Column-4.jpg

originalslika-Cortebert-navijac-23899261.jpg cort-mehan.jpgO ovome koga treba danas da uselim u kolekciju.

Trebutno razmisljam, kako Zmaju da otmem Transocean! :) I koristim ovaj njegov post da mu cestitam rodjenje sina!!!! Neka vam je zdrav i veseo i neka vas veseli i cini srecnim!!!!

Hvala Zma :) a oteo si ga :))) znas i sam(ali sta ces lepse kad ostaje u krugu porodice :) )

Razmisljam o ovakvoj kolekciji kolekcija.jpg

Poludela ti glava... očigledno, a i normalno za stanje u kome si. Nisi sposoban da razmišljaš, čoveče, o satovima pogotovo! Jel sve ok? Pričaj nešto...

PS Ja upravo merkam ovo da upecam. Nije u nekom stanju ali mi se dopada...
slika-Rucni-sat-Seiko-24077497v288h216.jpg

Last edited:
Konacno sam ga uhvatio da je na stanju i brzo reagovao, sad samo razmisljam kad ce stici nadam se brzo.
2415-100913-09s-Amphibian-1-max-900.jpg2415-100913-09s-Amphibian-2-max-900.jpg2415-100913-09s-Amphibian-600x900.jpg

Bravo:thumbup:
Pretpostavljam za 15-20 dana. (meni je stiglo za 20).

Evo sad sam se sjetio da nisam ukucao onaj promo code sto si mi dao:banghead: no dobro nije neka steta ta 2 $.

Ovaj Cortebert mi neizlazi iz glave (i kada ga videh) $T2eC16R,!yME9s5qHBV2BReEV6Bjdw~~60_3.JPG

ovo je jako dobar sat za ulozeni novac, ima cak i helijumski ventil i ispupceno staklo, moje je misljenje da je ovo bolja kupovina od Tissota, zavrsna obrada je vidno bolja takodje, a cena je niza

bluecau.jpg41vSAbnSNpL._SL500_.jpg036_dsblueribbon.jpg

Voleo bih da bar jedna(ili sve tri :drool:) svrati u moju zbirku dugena3.jpg

O satu za koje sam do nedavno tvrdio da su najveća glupost i mamipara:
gf1001dr.jpg

:D

Back