O kom satu trenutno razmišljate?

Bolje ne uzimaj to.
Kad jednom krenes sa njima, gotov si.;)

Meni se ovaj dopao, žao mi je što nema nekakva ozbiljna recenzija, a ozbiljno se kanim :)
2279483.jpg

Nije los ali meni se nikako ne svidja prikaz sledeceg dana i vise datuma. Valjda svako moze da zakljuci da posle ponedeljka dolazi utorak, a da su pre petog prosli 4., 3., 2. i 1. datum u mesecu.

Slazem se,talasi na ciferu mu daju neku dozu elegancije,a opet je robusan sat,diver,mesavina Sub-a i Ulysse Nardin(cifer-talasi)
meni najvise smetaju dani jer mnogo prostora zauzimaju,bio bi jos bolji da ima samo datum,citljiviji.

o ovom fotografija (24).JPG omega moon ali prava od pre 40 i kusur godina

pa nije na ceni medju kolekcionarima kao ova.sada ima puno varijacija.ovo je jednostavno prava stvar sa pravim mehanizmom.odlicne su i danasnje ali nije to to.

Last edited:
Bas nesto gledam na orientuhren-u Orient Deep i vidim da imaju dvije verzije ovog modela skuplja i jeftinija.
Evo ovaj skuplji 209e Orient Automatik "Deep" CEM65002DW-SLSafir + Box - Taucher - www.orientuhren.de i jeftiniji model Orient Automatik "Deep" CEM65002DW - Taucher - www.orientuhren.de. Cini mi se da skuplji model ima safirno staklo AR premazom i Super LumiNova luminescentni premaz, mislim da ovo vrijedi tih 100 e vise. Sa svim ovim za 209e mi se cini kao bolja kupovina od Seikove 007. I ovih 209 e su sa Njemackim porezom.

Razmisljam o useljavanju ovoga mirexmiliblacknylon_10.jpg a i o Marvinu koji ce se ovih dana pridruziti ekipi(naravno slicice cim stigne).

Back