araphel New member Jul 31, 2013 #921 Priznajem, grešan sam Znam za sve što se o ovom brendu priča, ali dopada mi se sat
zma New member Aug 2, 2013 #924 Zagor said: View attachment 72170 Click to expand... Au sumski, sta mi radis...
Sir Oliver New member Aug 2, 2013 #926 Stize krajem septembra, bata mi ga donosi kao rodjendanski poklon Bata dolazi iz Australije i otvoreno me je pitao za poklon a ja mu otvoreno rekao
Stize krajem septembra, bata mi ga donosi kao rodjendanski poklon Bata dolazi iz Australije i otvoreno me je pitao za poklon a ja mu otvoreno rekao
araphel New member Aug 2, 2013 #929 Uffff...Juke! Mnogo dobar građanin! Samo bih mu ja pukao gumeni kaiš.
vlajo New member Aug 3, 2013 #932 Da stvarno je lep, dođe kao Citizenova "tuna", a i pristupačniji je...
Zagor Super Moderator Staff member Aug 4, 2013 #934 Zahvaljujuci komsiji Milanu Milanovicu eh pusti snovi :banghead:
araphel New member Aug 4, 2013 #939 Rastura koliko je dobar! Šteta što ga nema. Mnogo mi se dopada. Samo što sam siguran da je prečnik opet malkice mali za moj ukus... Seiko je to Ja moram sebi da iskopam neku mehaniku od 48-50mm i bar 16mm visine, a poželjno i više.
Rastura koliko je dobar! Šteta što ga nema. Mnogo mi se dopada. Samo što sam siguran da je prečnik opet malkice mali za moj ukus... Seiko je to Ja moram sebi da iskopam neku mehaniku od 48-50mm i bar 16mm visine, a poželjno i više.