O kom satu trenutno razmišljate?

2433pub.jpg

210ysm9.jpg

2hh0m7t.jpg

Prelep, ali malo skup za mehanizam koji nosi u sebi. Da je skroz ruski, razmatrao bih. Ovako gledam i merkam oranž varijantu, ali me cifra sprečava da ozbiljno uletim u projekat ;)

Sat je odličan i uživo. Mnogo dobra obrada, masivan, bezel ima lep klik pri rotaciji. Dosta dobro sedi na ruci s obzirom na veličinu, ali ok, to je stvar ukusa. Ja sam ga probao više put i u više boja, i na kraju se zalepio za oranž varijantu. Sat je stvarno kvalitetno odrađen, nema šta da se kaže.

Sat je odličan i uživo. Mnogo dobra obrada, masivan, bezel ima lep klik pri rotaciji. Dosta dobro sedi na ruci s obzirom na veličinu, ali ok, to je stvar ukusa. Ja sam ga probao više put i u više boja, i na kraju se zalepio za oranž varijantu. Sat je stvarno kvalitetno odrađen, nema šta da se kaže.
Takodje sam ga gledao uzivo i slazem se, sat je napravljen odlicno, samo sto po meni ne vredi toliko.
Mislim da bi mu realna cena bila negde oko 250-300e.

Hocu da kupim sat za svakodnevne dnevne aktivnosti, plivanje, skijanje na vodi...
i lomim se izmedju Seika i G-Shocka, pa bi neka preporuka dobro dosla :)
skz327j1_view02.jpg

G-1400A-1A.jpg

Veljko, taj Seiko Stargate je odličan satić koji predivno stoji na ruci, samo je za moj ukus malo suviše mali.

Ovaj G sam razgledao, ali nisam probao.

Za aktivnosti u kojima postoji šansa da će sat biti čuknut, isprljan, dobro pokvašen, pre bih uzeo G. Ali generalno, više volim mehaniku.

Ne znam šta da ti kažem vezano za svrhu sata ali taj "stargate" je meni jedan od najlepših satova na tržištu a pri tom ima sasvim prihvatljivu cenu.

Pa nece u rudnik sa satom....za sve te aktivnosti ja koristim Monstera, ne bih da ga drzim u vitrini. Inace, Seiko je mehanicki sat.

Back