O kom satu trenutno razmišljate?

Naravno da nece, slazem se sa tobom. Ja prvi satove ne stedim previse, jedno normalno ponasanje, ali kad znam da idem negde, recimo na rafting sam nosio G, iz prostog razloga sto nema potrebe da rizikujem da ostetim neki drugi sat.
E sad, tu ima jos jedna stvar, nekako bi mi bilo gore da udarim amfibiju, nego G, a amfibija kosta skoro duplo manje od njega.

Kazem, mnogo puta sam vozio motor, plivao i radio ko zna sta jos sa mehanickim satovima, ali opet sam misljenja da treba imati jedan G za sve malo ekstremnije situacije.

Vlajo, znam ja da je Stargate mehanika, zato sam i napomenuo da mi je mehanika draža ;)

Hteo sam da ga kupim, ali suviše mi je mali na ruci.

Pa sad ne znam da li je Veljku mali, nije napominjao;) Stargejt ima idealnu veličinu :P42mm, ali ima veći cifer od Monstera ali manji bezel, što je dobro. To je sat meni lepši i bolji od Monstera i 007ice...a i od ovog G shocka, mada to ne bih poredio (ipak je reč o dve različite kategorije, namene, pa i filozofije..., Stargejt je ipak pravi sat....

Samo da dodam, nemam ništa protiv G shocka, čak mislim da svako treba da ima bar jedan, pa i ne bavio se raftingom:)

Last edited by a moderator:
Meni je najzanimljivije kako se eto razmišljanja i osećaj za estetiku razlikuju ;)

Meni je tih 42 apsolutni minimum, i ne volim baš da kupujem satove u toj veličini. Uglavnom ispod 45 ne gledam.

No kao što se kaže, o ukusima ne vredi raspravljati. A da je Stargate jako lep sat, to niko ne može da ospori.

Mali edit: sad nešto razmišljam, i ako ne računam Arktiku, koja je četvrtasta, od ovog ostalog, sve što je ispod 45 sam ustvari dobio ;)

Last edited:
nazalost, iako veoma cenim lik i delo naseg dozivotnog predsednika, mislim da ti satovi ne vredi mnogo vise nego bilo koji drugi, jednostavno, deluje zakon ponude i traznje i to nema nikakve veze sa politikom, pre koju godinu je neko prodao Titovog Pateka za neke smesne pare, 7.000evra sa zlatni Patek, a kad ti treba kinta, onda daj sta das :(

Razmišljam o dva sata iz ovog članka. Jedan je Titov poklon svom pilotu, Ozrenu Vukajloviću, a drugi je bio poklon kralja Jordana. E, taj mi je još intrigantniji. Šta može biti, koliko li bi vredeo i tako dalje, i tako dalje... :D Blic Online | Ozren Vukajlović bio Titov pilot skoro dve decenije

E sad, tu ima jos jedna stvar, nekako bi mi bilo gore da udarim amfibiju, nego G, a amfibija kosta skoro duplo manje od njega.

upravo ovo i mene brine, mislim da bi mnogo teze podneo da udarim u nesto sa Seikom nego sa G-Shockom, na kraju cu morati da izaberem po kriterijumu "cije moguce ostecenje cu lakse da prebolim " :) sada mi svejedno, ali kada ga budem kupio onda verovatno nece biti :)

Narucio sam Seika upravo, nemogu vise da se lomim :) prevagnulo je to sto bi za moju ruku ovaj G-Shock ipak bio preveliki, pa cu kupovinu nekog G-shock modela ostaviti za sledecu priliku

P.S. Za koliko stizu satovi kada se naruce online preko Sense shopa ?

Last edited by a moderator:
Verovatno će ti stići u ponedeljak. Mada zvaće te oni da potvrde porudžbinu, pa će ti reći kada da očekuješ paket.
Inače mudar izbor.

Bravo za izbor. Ako već kažeš da ti se G čini preveliki, onda će ti ovo biti super. Odlično dizajniran i izrađen satić! Kad stigne, daj neke slike :)

nazalost, iako veoma cenim lik i delo naseg dozivotnog predsednika, mislim da ti satovi ne vredi mnogo vise nego bilo koji drugi, jednostavno, deluje zakon ponude i traznje i to nema nikakve veze sa politikom, pre koju godinu je neko prodao Titovog Pateka za neke smesne pare, 7.000evra sa zlatni Patek, a kad ti treba kinta, onda daj sta das :(

Taj novac je za Patek zaista zabrinjavajuće mali. Ali ovaj od kralja Jordana, pilotski... Mnogo bih voleo da vidim koji je :D

Skromno...ali želim da imam i narandžasti pored crnog.

Attachments

• uploadfromtaptalk1376151351499.jpg
    uploadfromtaptalk1376151351499.jpg
    86.9 KB · Views: 88
Na radnom zadatku :thumbup:

2gwrhic.jpg

Back