Trenutno ozbiljno merkam ovaj sat. Biću u Švici do kraja oktobra i nameravam da ga uzmem. Cena mu ide do 1200 CHF, ali prijatelj mi može srediti popust na 1050 CHF, na to dodam povraćaj PDV-a i mirna Bosna
Inače, ovaj Victorinox je model Airboss power gauge, 42mm prečnik, safirno staklo, 21 kamenčić i rezerva snage 42h. U njemu kuca ETA 2897 i mislim da je za ove novce sat za respekt, plus mi je prelep što mi je u stvari i najbitnije.
ovaj sat je lep, dobar mehanizam, dobro kuciste, ako je mehanizam neke vise klase, onda nije uopste skup, ako je standard onda onako, nije malo 1000evra, jos ima i onaj podbrojcanik po ugledu na skuplje satove
ovaj sat je lep, dobar mehanizam, dobro kuciste, ako je mehanizam neke vise klase, onda nije uopste skup, ako je standard onda onako, nije malo 1000evra, jos ima i onaj podbrojcanik po ugledu na skuplje satove
780 EUR mi ispadne sat sa popustom i povraćajem švajcarskog PDV-a koji je jedan od najnižih u Evropi (svega 8%).
Čuo sam da ima i u Beču predstavništvo sa prodajom Victorinox satova, raspitaću se koliko je ovaj model kod njih, jer se u Srbiju vraćam preko Austrije. Čak ako je za nijansu skuplji, više mi se isplati da pazarim u AUT, jer im je PDV 20% kao i kod nas.
svakako, ali 1200CHF su 1000 evra, to mu je kao maloprodajna, zvanicna cena bez popusta i sa MwSt., elem mislim da su satovi u CH jako skupi, cini mi se da su u austriji jeftiniji, mada od slucaja do slucaja...pogledaj na vise mesta
slažem se, ali u Švici ovo je najjeftinije što mogu da pronađem, mislim na ovaj model. zvaću da pitam Walter Weiss u Beču, oni prodaju Victorinox satove, da pitam za cenu i da li daju neki popust pošto plaćam u kešu.