O kom satu trenutno razmišljate?

Nije to nista novo, i ovako ih je sve manje.

Inace licno smatram da Selliti nista ne fali.

Pa zato sto znas je proveren, ima delova, jeftin servis...i sto je najbitnije znas da ce uz servis da radi sat dugo, i ne moras da mislis dal ce se komponente zamoriti za 10 godina. A za ovu Stellitu ne znas, ili ima malo iskustava.

damn!!!
dobra vijest.......cijena oko 'iljadarke!
Još uvijek mi je Colt 44 the best - 3 kazaljke i datum,nema se šta pokvarit'!

Jeste dobar Colt bio je jedan plavi..jako lep cifer i odlično odradjen

Jeste dobar Colt bio je jedan plavi..jako lep cifer i odlično odradjen

Meni su skoro svi ( u 90% slučajeva) Breitling-ovi ciferi vrh ! Ima još jedna stvar , koja mi je slaba tačka kod Braje... u dosta modela stavljaju arapske brojeve na cifer, a to obožavammmm :man_in_love:

Model Breitlinga koji je na mene ostavio baš dubok trag (obožavam) , to je Avenger Seawolf Chrono ... uffff znoj.gif

You'll love it! I have an Avenger Seawolf Chrono and the build quality on these is incredible!

BASC.jpg

E, taj Roamer....isprobavao sam ga, baš je sat bonbonica :man_in_love: jedino su preterali sa ispoliranom narukvicom, ali to nije strašno, može čak i da se ispravi kome smeta.

I ja sam ga probao par puta , mnogo mi se svidja:) Sigurno cu ga nekad pazariti:)

Nekako vidim da dress modeli polako ali sigurno osvajaju svest ... jedno vreme su diver-i bili najaktuelniji , gde sad baš dosta ljudi vapi za ultra-lepom jednostavnošću . O plavim kazaljkama da ne govorim. Jbt , šta ti je glad i ljubav prema satovima, ma nema kraja ! Uvek ćemo mi to da vrtimo i uvek nam nešto treba i 'fali .

Kad pogledam ova dva modela , sa kojima je Ruja zarazio Serba , osećam se vrrrrlo zaraženo, bem ti i satove i sve .... :banghead:

i ovaj orient star bas dobro izgleda.voleo bi da ga vidim uzivo.znajuci orient verujem da je odlican.

vlajo,
Kod Roamera nije polirana narukvica i bazel nego je premaz od tungstin karbida. Ne znam kako bi se to skinulo- prilično je tvrdo:D

vlajo,
Kod Roamera nije polirana narukvica i bazel nego je premaz od tungstin karbida. Ne znam kako bi se to skinulo- prilično je tvrdo:D

Eto, nisam imao pojma uopšte za taj premaz ! Znači, osudjen si na "blik-blink" :laugh: Nema veze, sat je baš baš, tako da to meni nebi smetalo ni najmanje, pogotovu uz dobro odelce ! AAAAAaaaaaaaaaaaaaaa Hadžija, ali i uz kratke rukave, kako ti to voliš ! :thumbsup:Brate, čak i poliran, lep je model nema sumlje...

Dress prica je nedavno pokrenuta i svi su zarazeni :D
Jagose i ja bih ga voleo uzivo videti. Bambinom sam bio ocaran ali nazalost kad sam ga kupio nije mi se svideo i prodao sam ga. Mozda sam trebao uzeti neki drugi model. Na kraju kad sam ga prodao opet mi se svijdja al ovaj put necu da nasednem :)

Last edited:
Back