ckvrlj New member Nov 19, 2013 #1,201 Slažem se, Laco i Stowa, ali kad pogledam cene i Steinhart mi se nekako zalepi za srce.
Dragojlovic Darko New member Nov 19, 2013 #1,202 Stein je primamljiv sa cijenom, ali nekako imam osjecaj da kad bih ga kupio, opet bih gledao Stowu ili Laco. Nekako ne bi zadovoljio moje apetite
Stein je primamljiv sa cijenom, ali nekako imam osjecaj da kad bih ga kupio, opet bih gledao Stowu ili Laco. Nekako ne bi zadovoljio moje apetite
ckvrlj New member Nov 19, 2013 #1,204 Ja već neko vreme balavim za ovim, nikako da ga izbijem iz glave: Nekako me Seiko uvek najviše zaludi.
Ja već neko vreme balavim za ovim, nikako da ga izbijem iz glave: Nekako me Seiko uvek najviše zaludi.
Dragojlovic Darko New member Nov 19, 2013 #1,208 Ja par puta zamalo da ga kupim ali sam imao nekih problema sa karticom i placanjem u Japanu pa sam odustao, za sad. Ja ga nisam nesto cesto gledao na forumu, ali mislim da ga ima neko
Ja par puta zamalo da ga kupim ali sam imao nekih problema sa karticom i placanjem u Japanu pa sam odustao, za sad. Ja ga nisam nesto cesto gledao na forumu, ali mislim da ga ima neko
RUS Moderator Nov 19, 2013 #1,209 milan zmaj said: Ko bese od naših ga ima?? Click to expand... Cini mi se nickname.