O kom satu trenutno razmišljate?

191120132205.jpg Kako da upotpunim mesta.....Kutija je trenutno resenje do realizacije ideje o drvenariji,mada je prava spartanska:D

I dalje razmisljam o dresssssssssssssss(evima) :)

Jel zna neko neki link sa povoljnim cenama :)
fer2400cn.jpg

• Orient ER2400CN Bambino

Veberz, da li je ova prodavnica u Vaci ulici? Nisam shvatio da li su u podacima zapravo dve adrese. Na sajtu piše sledeće:

1062 Budapest, Váci út 1-3.
Westend City Center
Aluljárószint, Niagara tér 31

Da li je ovo drugo neki trg? Ako se dobro sećam, ovo tér stoji i u nazivu Trga Lajoša Košuta.

Pazi ovako Nešo! Imas Váci utca (utca - ulica) i Váci út (út - put). E ovo je na putu! Inace je Vác Gradic severno od Bp i taj put vodi ka njemu.
Ova prodavnica je u suterenu West-End trznog centra koji se nalazi blizu zapadne zeleznicke stanice.
001.jpg
a da... u trznom centru imaju imenovane ulice i trgove. to ti je taj Niagara trg. Bljak... koje gluposti
Pozzz: Zoltan
(upisao sam sebi glupi nick. doduse koristim taj pa jos i zez. a bilo mi glupo na srpskom sajtu koristiti zez...)

Onaj u plavoj varijanti mi je nekako obican, ali ovaj crveni je totalno smekerski

Attachments

• 1.jpg
    1.jpg
    39.4 KB · Views: 129
Hteo sam ja, ali kao sto rekoh taj plavi mi je postao potpuno obican, verovatno zato sto ga vidim cim ukljucim komp. Pojavljuje se u svim kombinacijama i pozama, prosto covek ne moze da ga izbegne. Zato sam i postavio crveni da malo razbijem monotoniju.;)

Nesto sam razmisljao o pristupacnim diverima pa dosao do Orient Mako, pa do verzije XL i naleteh na ovu verziju:

Orient Mako xl EM75006W:

1.jpg2.jpg3.jpg

Ima lumi cifer koji bas lepo izgleda. Evo slike, samo je sat sa crnim bezelom:

4.jpg

Sve u svemu bas mi se svidja. Lepo osvezenje sto se tice boja posle svih crnih, narandzastih i plavih varijanti (ne mislim samo na Orient divere ;) ).

Back