O kom satu trenutno razmišljate?

...i razmisljacu sve dok ga ne kupim

seiko_sumo_sbdc001_by_donkii-d6izuzb.jpg

Za higuchi znam, 46000 YEN ili kao što kažeš oko 330 evra. Da li je neko gledao skoro cenu na seiyajapan? Ne radi im sajt poslednjih dana, do 05. decembra su na odmoru, a mrzi me da čekam do tada.

Za higuchi znam, 46000 YEN ili kao što kažeš oko 330 evra. Da li je neko gledao skoro cenu na seiyajapan? Ne radi im sajt poslednjih dana, do 05. decembra su na odmoru, a mrzi me da čekam do tada.

Na seiyajapan je cijena bila oko 520$ ili 380e dakle 50e vise nego kod Higuchija. Ja nisam 100% siguran za ovu cijenu na SeiyaJapan tako da uzmi to sa malom rezervom

Taj SUMO je satina! U potpunosti je auntetican i prica za sebe..voleo bih da je vise takvih proizvodjaca koji imaju satove u toj kategoriji, da ne znas koji da uzmes..jos samo fali da Seiko krene neke dobre pilote da pravi da i tu dovede zaljubljenika u satove pred svrseni cin.

Ja razmisljam o jednim, tu su neka dva lava na ciferu koje nose slovo "O"..ima bez cifer i plave kazaljke i rimske brojeve..tu je blizu samo da stigne da dodje u moje ruke..jedva cekam.

Last edited:
Back