O kom satu trenutno razmišljate?

Re: Trenutno...

zagor da li bi se uklopile uz ostali namestaj.zamisli doneses ih pa ne znas sta ces s njima

Divemaster 500 chronograph,nije automatic ali mi i ne treba jer ga ne bih nosio stalno..jos 6 dana.....

Vanjabg77 , ja ne znam da li si upoznat (nekako si hladno odgovorio članu marko14) ... u Divemaster 500 quartz chrono nije ubačen baš tako običan modul . Radi se o vrlo kvalitetnom mehanizmu ETA 251.262 iz Flatline serije . (izbačene su i neznatne serije sa Ronda 715 modulom)

http://www.victorinox.com/ch/produc...Master-500/Dive-Master-500-Chronograph/241424

ETA SA Manufacture Horlogère Suisse: 251.262

Valja imati takav model u kolekciji svakako ( i ako nije automatic) !!! ;)

Last edited:

Bato, ovo kada stigne...
00.jpg

Inace, Hamiltona o kojem sam pre neki dan pisao sam proplivao. I ovde bih iskoristio priliku da se zahvalim drugarima koji su mi pomogli da zacrtam gornju granicu.
Ali, ne lezi vraze, naslo se nesto puno bolje! Upravo malocas sam se isekirao dok sam uradio uplatu na paypall, nikada to nisam tako radio. E sad, samo jos da stigne, a bice jako tesko to istrpiti.

Sta je to zemo?

Gledam ovu sliku vec nekoliko minuta i nista mi ne pada na pamet.:confused:

I ti bi ga svakako voleo imati. Sky ce mozda slagati face na taj sat :) Ajd pogadjaj. U januaru idem dole, pa da te imam zasta pozvat na pivo...

9rlVRAF.jpg

Vanjabg77 , ja ne znam da li si upoznat (nekako si hladno odgovorio članu marko14) ... u Divemaster 500 quartz chrono nije ubačen baš tako običan modul . Radi se o vrlo kvalitetnom mehanizmu ETA 251.262 iz Flatline serije . (izbačene su i neznatne serije sa Ronda 715 modulom)

http://www.victorinox.com/ch/produc...Master-500/Dive-Master-500-Chronograph/241424

ETA SA Manufacture Horlogère Suisse: 251.262

Valja imati takav model u kolekciji svakako ( i ako nije automatic) !!! ;)

Ooo izvinjavam se clanu ako je tako zvucalo.Naravno ne bih ga kupovao da ne mislim najbolje o satu.Imam nekoliko automatika i odgovara mi da su mi satovi za vece i vikend quartz.A osvojio me na izgled sto je verujem i Marka zainteresovalo.Perjanica linije je bas automatic sa jacom cenom pa sam valjda i zato tako kratko napisao da to nije automatic jer sam se i ja dosta lomio koji cu tacno Divemaster sa uzmem.Presudila je cena.

cuj celavka hladno pa sta ti oces tooploo
topli brate:man_in_love:

volim te vintage chrono,tu nema slabosti.....da mi da naleti neka ovakva.
950 eur je i nije bas tooliko puno

Last edited:
Back