O kom satu trenutno razmišljate?

Re: Trenutno...

I ti bi ga svakako voleo imati. Sky ce mozda slagati face na taj sat :) Ajd pogadjaj. U januaru idem dole, pa da te imam zasta pozvat na pivo...

Voleo bih ja mnogo satova, i previse, tako da mi to ne pomaze mnogo.

Za pivo se javi svakako kad budes bio u ovim krajevima.

To ce biti taj sat da imam svajcarca i da ga nemam. Poljot Traveller Automatic. Malocas potvrdili uplatu. Nadam se i da ce stici.
Svakako cu se javiti, ceski bud odgovara?

ha ha nije mi bilo jasno,mozda cena nije bila dobra a baki jeste moj onaj bratic...cudno mi je da se neko drugi nasao u toj ulozi ha ha

1479458_462667957185642_1145954121_n.jpg

Topli brat.ne treba se mesati nikako.

Šta se ti , deda, praviš blesav !?! :blink: A kad pališ svetlo ne zadovoljan ishodom kad smo sva troica u društvu , to se ćuti a !?! :confused: :laugh:

Taj komentar je Milan Zmaj uputio članu Backarelli-ju.
Nećemo se mešati u njihovu bratsku ljubav.
:)

Ma čovek je mislio na drugi red o Bulova-i , tj. sa cenom .... lep sat, ali nekad se i nema za sve želje, a to mi satofili znamo najbilje !;)

Last edited:
Hamilton Viewmatic

h32515555-a.jpgHamilton-Jazzmaster-Viewmatic-reloj.jpg

U potrazi sam za novim dress satom, Tissot Visodate otišo u oglase. Jedan od satova koje sam oduvek želeo, posle početnog oduševljenja vrlo brzo sam izgubio želju da ga nosim. Toliko je elegantan i jednostavan, da je prosto - dosadan. :(
Vladas, ako se ne varam, ti si imao Viewmatic, samo crni, kako si bio zadovoljan satom?

Sada je neki dan bilo reci o njemu u Proceni vrednosti satova...
A ti mi cackas jos zivu ranu... A i lek ce stici tek za dobrih nedelju dana

Hamilton Viewmatic...
Vladas, ako se ne varam, ti si imao Viewmatic, samo crni, kako si bio zadovoljan satom?

Uffff... Ja sam ga jako brzo prodao ali u to vreme sam imao jako čudan osecaj spram Jazzmastera. Sat je PRELEP, meni lepši i zanimljiviji od Visodate-a (mada je ovo skroz subjektivno). Ima prelepe i specifične uške koje kao da su dodatno zavarene za kućište i prelep reljefni (guilloche) cifer.
Sada, kada imam dosta sličan TAG Heuer Carrera i češće nosim košulje - mislim da bi mi i ovaj, sa belim t.j. srebrnkastim ciferom savršeno legao.
Sve u svemu - zažalio sam što sam ga prodao. Tada - na mojoj ruci, a u sportskom izdanju - jednostavno nije "čučao". Na tuđoj ruci - jedan od najlepših dress satova.

@veberz - ne brini, biće Jazzmaster opet :top:

@vladas: hvala na utešnim rečima, naravno ne brinem i ono gore je bila šala

@Darko: pa intramaticu je po meni to glavna fora. Još bolje da ni datum nema. Barem nisam takvog još video.

Hvala vladas, pokušaću da ulovim neki na ovim nastupajućim božićnim sniženjima.

Darko, lep je Intra-matic, ali je čini mi se još jednostavniji od visodate-a, a još nema ni sekundaru, mislim da bih pao u depresiju sa njim. :D

Last edited:
Juce sam ga konacno vidio uzivo u Dubrovniku i sada sam na strahovitim mukama,citavih 24 sata se premisljam i obracunavam i preracunavam.
Mislim da ce ovo biti naredna kupovina ali ministarstvo ekonomije u glavi nagovjestava rebalans budzeta i krizu vlade u slucaju da se pristupi realizaciji tog projekta.
Uz sve povrat PDV-a je papreno skup. Narukvica je soder ali za njega vec imam mesh ili odgovarajucu kozu.
Pakao od sata.

Attachments

• uploadfromtaptalk1386494143344.jpg
    uploadfromtaptalk1386494143344.jpg
    75.2 KB · Views: 171
Back