O kom satu trenutno razmišljate?

Dobar sat, ali mi nikad nije bilo jasno zašto nisu stavili keramiku ili safir na bezel, hardleks bi im još i oprostio....Šminka definitivno nije, a kad se isfura na plaži jedno dve sezone ima da se istroši da liči na dronju. Tu je Monster keva, bezel je odlično osmišljen, ja sam moj akao, reka-more-vikendica skoro tri godine, bio je kao nov kad sam ga prodao.

Nesto razmisljam i gledam ovaj stari LeCoultre Memovox HPC. Cool sat morate priznati, mislim da ce se i bradonja sloziti!

Bradonja approves!!! Ove brojne linije daju neku hipnoticku dinamiku ovom satu, a ''slojevi'' koji se redjaju od bezela ka brojcaniku dodaju dubinu. Naizgled jednostavan, a kompleksan.... Dja mi se :D

24pcjkp.jpg

Iskreno ni ja ne bih uze Hublot. Sve je to lepo, vrhunski satovi, ali meni se ne svidjaju bas previse. Od satova tog stila najbolji mi je AP. Jbg, "samo" 105 godina imaju dužu tradicuju, nista vise.:)

Sto bi se reklo not my cup of tea, ali sat ces ti nositi tako da je odluka na tebi.

Kad god je sunce i kad sam na vodi, ja pomislim na jedan od ova 3 sata :sarcastic:.
Amphibiu i Mako nisam video uživo, Monster jesam, morao bi da vidim sva 3 uživo da bi odlučio,
sva 3 sata su mi skroz gotivna na svoj način, Mako možda i najviše.

Back