O kom satu trenutno razmišljate?

WOW! JUST WOW!!! (izvinjavam se sto ovoliko vicem, ali morao sam)

Veceras necu moci da spavam od razmisljanja:

SPEAKE-MARIN:
psm-viet2.jpg psm-viet.jpg psm-viet-mirror.jpg psm-viet-back.jpg

Mrzi me da prevodim, ali snacicete se vec:

Based on the highly successful Picadilly model, with the beautiful movement, especially the engraved, stylised rotor of the Eros 1 movement, the Dong Son is a design based on the motifs found on the traditional Vietnamese bronze drums, known as Dong Son. The edition is limited to 18 pieces, especially for the Vietnamese market. The special dial is made by a lost wax etching method, leaving an etched area of 0.3mm deep, and a mat finishing of natural red gold. (Watchscapes: High Resolution Photography by Peter Chong: Watches)

Le Locle sa belim brojcanikom, na braon kaisu - VRH. Na slikama i nije nesto, uzivo je bas lep. (brojcanik pogotvu). Nisam gadljiv ni na verziju sa kucistem u boji roze zlata i crnim brojcanikom. To je jedna od mojih opcija za dressy sat.

Ja sam se bas resio da kupim Amfibiju, moram da potrazim po netu gde ih ima.
Ovaj model hocu da kupim:

1449.jpg

Attachments

• view.gif
    view.gif
    228 bytes · Views: 118
Meni moju ministrku doneo lik koji radi u Rusiji. Ima (bar ga je bilo) na vockama. Mozda sam dao i koji dinar vise nego sto sam morao al se nusam smarao sa bankama, carinama i bla,bla,bla...

Nadji na e -beyu nik Zenitar ja sam odatle uzeo sat ima veliki izbor ,dobre cene i jako dobar lik bio , bar prema meni.

Meni moju ministrku doneo lik koji radi u Rusiji. Ima (bar ga je bilo) na vockama. Mozda sam dao i koji dinar vise nego sto sam morao al se nusam smarao sa bankama, carinama i bla,bla,bla...
Znam za tog lika sa Kupinda, i bas juce sam trazio da vidim sta ima u ponudi ali mu je suspendovan nalog...
Jel' ima neko neku preporuku za sajt koji salje u Srbiju i prihvata placanje preko kreditne kartice?
Znam za varijante sa placanjem bankovnim transferom i za pp i kupovinom na eBay ali mi je trenutno ovo najlakse.

Ja se dvoumim izmedju ova dva modela....i ako ddje jedan od njih zavrsio sam sa kupovinom samo komentarisanje i gledanje...
ali ta dva sna jedan je bio ostvaren i mislim da je to najveca moja geska..a drugi tek moze da se ostvari...evo..

jako su mi blizu....

aquatimer.jpg

99 % stara ljubav

IMAG0032.jpg

ta dva sna jedan je bio ostvaren i mislim da je to najveca moja geska

Sto nekad rece baka Desanka:

''Ne, nemoj mi prici! Hocu izdaleka
da zelim i gledam tvoja oko dva (tvoja hronografska subdiala dva - u tvom slucaju :lol:)
Jer sreca je lepa samo dok se ceka,
kad od sebe samo nagovestaj da...."

Zavrsio sa lupovinom? HA,ha,ha,ha E,zmaje iskuda se od smeha,a tek sam oci otvorio........... Ceo dan cu da se smejem.
@anbeast
Gde se seti? Ali je super poredjenje!

Back