O kom satu trenutno razmišljate?

....sad nešto preturam po mojim sačuvanim slikama satova na kompu i ne mogu da prebolim ovaj sat nikako !:cray: Bar kod Zmajkovića da je ostao, da mogu po nekad da ga vidim.:crying:
Ništa, ama baš, se nije promenilo u mojoj glavi, a prošlo pola godine , eeejjj

x3ss9.jpg

Taj sat me nekako podsjeca na Yacht-Master. A fakat nije nalik Rolexa.

Ja samo razmisljam o vladasovoj omegi koliko je dobar sat, haos:adore: Definitvno je to moj sat za ceo zivot:D

DSC_1014.JPG

Pih, 'lebac mu njegov, zar si zaboravio na moj poljot? E, sada je cena porasla na 5864 €, samo da znaš! :lol:

Pih, 'lebac mu njegov, zar si zaboravio na moj poljot? E, sada je cena porasla na 5864 €, samo da znaš! :lol:

Hahhahahahahahah Neso , nisam ni poljot, a bogami ni na junga:lol: Mislim da si ovde pogresio sa valutom, koliko se secam bila je RSD:lol:

E, kad smo kod (RADA, RADOA, RADO satova?!) RADETA :D Jel ima neko od forumasa neki komat? Po mogucnosti keramicki...

Jednom kad krenes da razmisljas o njima, nema prestanka, znam to iz iskustva:lol:
G je teska zaraza

O ovima gore razmisljam ali jedan od ovih ce biti sledeci u mom vlasnistvu,nisam imao nikada nijedan SECTOR i resio sam da imam,ali ima ali,tek tamo krajem marta sl.god.nadam se da ce biti kupljen na 10-ogodisnjicu braka a zeni cu jedan ESPRIT,evo slika sector-a,jednostavan,citljiv i cena mu je zadovoljavajuca,nije nesto al za pocetak je ok,vel pozz svima!3828.jpgOrologio_Sector_EXPANDER_90_R3251197025_Sector73834.jpgR3251197095.jpgSector-Expander-90-Tempo-O.jpg

Dok sam jos u toj fazi,mozda umesto SECTOR-a porazmislim i o TIME FORCE satovima,istog cenovnog ranga je kao i sector expander 90 a pretpostavljam i istog kvaliteta,gledaću da ih vidim negde uzivo u nekoj radnji i onda cu odluciti,ne mogu vise da razmisljam puca mi glava:banghead:TF4149M03.jpgTF4149M11(1).jpgTF4149M14.jpgTF4149M19(2).jpg

Back