O kom satu trenutno razmišljate?

Veceras samo gledam fotografije ovog lepotana: Seiko Samurai SBDA005

Attachments

• seiko samurai good orgwet1.jpg
    seiko samurai good orgwet1.jpg
    311.8 KB · Views: 101
  • seiko samurai orgwet2.jpg
    seiko samurai orgwet2.jpg
    274.2 KB · Views: 77
Retro mi je uvek u modi ;)

Attachments

• p1000620_1024x830_.jpg
    p1000620_1024x830_.jpg
    180.6 KB · Views: 104
Na ruci ovog marsovca je visinomer :P :D
Kladim se da su posle pili Moet sampanjac :)

Lep visinomer! :) Ja ne mogu da shvatim zasto je on skakao? Sta ce mu to? Ili covecanstvu?

Lep visinomer! :) Ja ne mogu da shvatim zasto je on skakao? Sta ce mu to? Ili covecanstvu?

Mozda je i visinomer Moet...ovaj Zenith :D

Sta znam, nisam bas pratio celu pricu ali verovatno nista spektakularno nije donelo covecanstvu.
S druge strane opet je tako ljudski raditi takve stvari. Jedan poznati alpinista je, kada su ga pitali zasto se penje na planine, rekao: ''Zato sto su tamo...." Valjda nas ta zelja da pomeramo granice (ma kakve one bile) vuce napred, kao vrstu.....

Koliko sam shvatio iz snimka, to mu je bila velika zelja a sa druge strane naucnici su hteli da vide kako se covecije telo ponasa na iznenadne promene pritiska i na takvoj visini. Gomilu podataka su skupili, sto iz kapsule a deo i naknadnim pregledom "macka" Felixa ;)

Mozda je i visinomer Moet...ovaj Zenith :D

Sta znam, nisam bas pratio celu pricu ali verovatno nista spektakularno nije donelo covecanstvu.
S druge strane opet je tako ljudski raditi takve stvari. Jedan poznati alpinista je, kada su ga pitali zasto se penje na planine, rekao: ''Zato sto su tamo...." Valjda nas ta zelja da pomeramo granice (ma kakve one bile) vuce napred, kao vrstu.....

Skakao je da bi Red Bull dobio 6 milijardi dolara od prodaje reklama za dogadjaj a ulozili su "samo" 120 miliona ;)

Da, bilo bi mi lakse kad bih ga kupio. Pa dobro, 10k gore-dole, nije strasno. One day, Rodney, one day...:)

Ma znam Zmaju, ali ne mogu da cekam! :) Daj ti meni neke pare na zajam, pa cu ti ja polako vratiti. :D

Hahahaha i meni treba jedno 12 za Zenith pa sad kakoooooooooooooo :)

Back