Aleksandar89 New member Oct 17, 2012 #641 A, pa nista onda... Zmaju, nisam znao da smo u istim problemima... :lol: Last edited: Oct 17, 2012
Aleksandar89 New member Oct 17, 2012 #642 http://www.svetsatova.com/forum/members/codelen/Codelen druze, nemoj molim te!
S stanis Member Nov 4, 2012 #649 O ovom: SEIKO Prospex 200M Diver 6R15 Automatic SBDC001 Samo jos da moze negde da se kupine bih zalio pare!
O ovom: SEIKO Prospex 200M Diver 6R15 Automatic SBDC001 Samo jos da moze negde da se kupine bih zalio pare!
krstin New member Nov 4, 2012 #651 Skromno Rus, nema sta P.S. - i ja isto razmisljam kao Stanis, da mogu kod nas da nabavim onog prospexa po normalnoj ceni, ne bih dugo razmisljao S tim sto bih ja uzeo SBDC003, sa plavim ciferom i koronom...
Skromno Rus, nema sta P.S. - i ja isto razmisljam kao Stanis, da mogu kod nas da nabavim onog prospexa po normalnoj ceni, ne bih dugo razmisljao S tim sto bih ja uzeo SBDC003, sa plavim ciferom i koronom...
Nick Active member Nov 4, 2012 #653 O ovom što ga imam i što ću ga uvek imati...:adore:CASIO forever...Casio G-Shock Test -Drop - YouTube
O ovom što ga imam i što ću ga uvek imati...:adore:CASIO forever...Casio G-Shock Test -Drop - YouTube
Nick Active member Nov 12, 2012 #658 Uh što je lepa!Pogodi me STRELA pravo u srce:man_in_love:te se ja zaljubih u njusad ću malo da:drool:vel pozz!
Uh što je lepa!Pogodi me STRELA pravo u srce:man_in_love:te se ja zaljubih u njusad ću malo da:drool:vel pozz!
Sholym New member Nov 12, 2012 #660 jaaaaooo pa nisu humani... ne moze tako sat dobro da izgleda...... ovo je momenat kad bi kola prodao za omegu
jaaaaooo pa nisu humani... ne moze tako sat dobro da izgleda...... ovo je momenat kad bi kola prodao za omegu