Održavanje kožnog remena

Re: održavanje kožnog remena

Erdal
"Erdal" i čisti i održava kožu mekom i sjajnom. Sadrži u sebi pčeljinji vosak. Prava stvar za kožu....provereno. Ima ga u svakoj bolje snabdevenoj Maxi prodavnici.
Pugo
Erdal

Last edited:

Maxi, DM ... Ima ih i u drugim radnjama sigurno.

EDIT:
Da, za cipele.

Attachments

• erdal%20shoe%20polish%20tin%20Havan.jpg
    erdal%20shoe%20polish%20tin%20Havan.jpg
    20.6 KB · Views: 474

Ne druže nego za održavanje kožnih predmeta, pa ne prave se samo cipele od kože (kožne jakne, kožni nameštaj.....). Erdal nije samo pasta, ima proizvoda za više namena. Ovaj koji ti preporučujem je u gušće-tečnom stanju, mlečno bele boje, pakovan u boci.
Ukucaj Erdal na kompu i videćeš.

Pugo, koliko često može da se upotrebljava to sredstvo?

U letnjem periodu, naročito sa unutrašnje strane, jednom u dve nedelje a ako se mnogo znojiš i jednom nedeljno. Sa spoljne strane redje, mesečno jednom ili dva puta. Ako pokvasiš kožni kaiš slanom vodom možeš i češće. U svakom slučaju kaišu ne može da šteti često tretiranje ovim sredstvom, a ni koncu koji je takodje voskiran pre šivenja.
Ovo sve je iz ličnog iskustva.

ja sam kaiš namaza kremom sa glicerinom nakon sta je sve upilo iscetka sam finom cetkom imam osjecaj da je meksi i crnij postojani . dali je ta metoda ok ?

Pčelinji vosak u Erdalu štiti kožu, dok glicerin samo trenutno omekšava. A bitno je kožu očistiti i zaštititi. Jeste skuplja varijanta ali i efikasnija.

Ne treba ni preterivati sa voskom!
Ima od Erdala i krema sa Almond uljem, ja bih pre taj koristio.

Milanče, bez namere da "pametujem", ali Almond (badem), kao i svako drugo ULJE menja boju koži (osim crnoj). Jednostavno potamni trajno. Bademovo ulje je svakako korisno, ali u druge svrhe. Slažem se da ne treba pretarivati, kao uostalom u svemu i svačim.
Ovo opet iz ličnog iskustva. Sigurno nisam promoter erdala.
Pozdrav uz dobru nameru.
Pugo

Last edited by a moderator:
problem koznog kaisa

problem kod koznog kaiša ... kako sprijeciti ljeti da koza ne dobije neugodan miris ima li kakav preparat prije stavljanja na ruku ...?

Back