Off topic chat zez soba!

Nemoj zuriti, sacekaj da vidis sta kaze prodavac.
Imas zastitu od strane PayPal-a, t.j. njegova sredstva su sigurno neki rok (ne znam precizno koji, da se proveriti sa PP-om) rezervisana i nisu mu dostupna. Tek ako ti prodavac ne odgovori npr. do cetvrtka uvece podigni PayPal dispute.

Hvala, mislim da ste me zasada opskrbili sa dovoljno saveta. Cekacu pa cemo videti.
I meni je bilo sumnjivo da mu nisu tek tako legle pare na racun.

Pretekao si me, sad sam hteo to da postavim... :D Drago mi je, iako nemam Seiko to mi je jedan od omiljenih brendova...

Sent from my XT530 using Tapatalk 2

Pretekao si me, sad sam hteo to da postavim... :D Drago mi je, iako nemam Seiko to mi je jedan od omiljenih brendova...

Sent from my XT530 using Tapatalk 2
Bio si zauzet sa automobilima, pa nisi stigao... (: Nisi jedini koji nemaš Seika, ali imaćemo jednog dana. Danas je postao predstavnik Seika, a juče je postao i predstavnik Peugeot za naredne 3 godine. Što bi rekli naši upala mu kašika u med, a i dobro mu krenulo ove godine... ;)
Ambasador Pezoa.jpg

Drugari, ne znam gde da postavim ovo pitanje pa ajde ovde cu.

Zenim se sad u februaru i sijem teget odelo, svetlo plavu kosulju i nosicu crveno-belu kravatu.
E sad na tu kombinaciju, ako se ja u te stvari dobro razumem, najbolje idu braon asesoari, pa sam mislio braon kajs, braon cipele, a sat sa braon kajsem nemam pa sam mislio da na ovu novu Amfibiju stavim braon kajs, pa mi kazite sta mislite kako bi legla:

PS sve novo uzimam, i odelo i cipele i kravatu i kajs... samo za novi sat nemam :( a najbolje bi isao neki Seiko 5 sa plavim ciferom i braon kajsem :)

Last edited:
Secam se za Noleta, živeo je u mojoj zgradi, svaki dan je udarao lopticu u zid a njegovi vrsnjaci mu bacali preko ulice te iste. Sad bi mu svi mi skupljali iste :))))

Re: Koje automobile voze ljubitelji satova ?

Jel ima na netu da se nadje slika tih novih?

[video]http://vimeopro.com/dreadnought/smith/video/60203122[/video]

Ovo bih ja.

Last edited:

mercedes gelandevagen, on je za aute ono sto je submariner za satove

sada sam trazio po netu i nikako ne mogu da pronadjem, znam da sam citao u reviji sat plus ali ih ne kupujem vise, a i miroslav blazevic je u jednom intervjuu isto to spomenuo u magazinu o satovima, ja sam davno citao hrvatsko izdanje, posle se pojavio taj magazin i u srbiji

elem, je l kupuje neko od vas auto bild i magazin satovi

dobar je auto bild, ja cu sutra uzeti, izasao je novi broj juce-danas, imam sve brojeve od 2006, mislim fale dva ili tri sa pocetka :lol:

sada kupim samo da ne prekidam tradiciju, prelistam samo i ostavim ga na kamaru

Ja cesto uzmem taj Auto bild ili ima neka dolje nasa novina, ne uzimam redovno svaki mjesec ali dosta cesto da.

Back