Off topic chat zez soba!

U svakom slucaju verujem da ce se izgraditi veliki autodrom.... Bitna je kvalitetna staza za infrastrukturu svake zemlje, malo dodaje turizmu, malo razonode. Klasicna takmicenja poput KoE Drift prvenstva i Touring sampionata bi mogla lako da se odrze, ni karte za njih nisu skupe. A iskreno, meni je veoma zao sto je u Srbiji motosport veoma slabo razvijen.

Sto se lepote F1 trke tice, ozbiljan sam po pitanju bubrega.... :)

Kisni covek... interesantno, Senna je svojevremeno bio uzasan u voznji po kisi, dok je na suvom lagano razbijao, i to jos u doba kad je vozio karting. Uvidevsi to, sedeo je u boksu cekajucu da pocne da pada kisa i tek tad izlazio da vozi. Dokaz da vozaca cini malo talenta, ali najvise rada...

Lepo je biti na stazi. Bio sam u Madjarskoj za 15 eur na zlatnoj tribini bas na startnoj crti. Doduse sve je bilo lepse osim same trke..i pre i posle mmmmm

uveo te madjar hahahahahaha i ja sam bio vise puta i ulazio na tu foru madjar koji radi tamo izadje i da mi propusnicu a nadam se da ce ove godine pasti i monca ,a sto se izgradnje tice sta ce i kako ce ne znam ali znam da 100m staze da se uradi iznosi oko 1milion a min mora da bude 3km ,a i verujte dolazili bi ljudi da gledaju i nasli bi para za karte kao sto i mi odavde idemo da gledamo eto milan zmaj je bio i zna sta je i kako je isto tako ako je bio jos neko

Hvala za info. Pa šta se može očekivati uz časopis... Tu se uglavnom prilažu sitnice, korisne, ali ipak osrednjeg kvaliteta.

Jedino korisno što se može dobiti uz novine i časopise jesu knjige, i to uglavnom klasici. Mislim da bi im bilo bolje da su davali Q&Q, koji je ionako jeftin, ili bar neki jednostavniji sat, kao oni što su se nekada delili uz kutiju praška.

Jedini sat koji imam, a da je išao uz neki proizvod, nalazi mi se u kupatilu, a delili su ga uz neki voćni jogurt. U pitanju je jeftin kineski kvarc, koji ne imitira izgledom bolje satove, a može se zakačiti na ogledalo ili neku drugu glatku površinu.

Ja sam jednom prilikom kupila časopis samo zbog knjige "Devojka sa bisernom minđušom". Ne sećam se ni koji je časopis bio, ali mi se knjiga jako dopala.

Taj Q&Q na ogledalu jako zanimljivo zvuči. Nisam nikad videla tako nešto...

Back