Off topic chat zez soba!

simo ova kornjaca odavno odapela zato i nosi vec odapeli sat.... a nasa IWC fondacija se bavi iskljucivo humanitarnim delima...smanjenja gasova...hehe na sta pomislih.seca suma i izmedju ostalog i galapagos kornjača

Re: Koji mobilni telefon imate?

Godinama Siemens me45 kao radni telefon, životinju je prosto nemoguće uništiti! :)
Morotola v600 kao privatni koja me takođe odlično služi godinama mada sam u poslednje vreme počeo da razmišljam o nekom androidu, pre svega zbog navigacije kako bih prestao da se gubim kada odem negde. :lol:

ma ti si decko odavno izgubljen...eh navigacija ti nece pomoci znas to i sam..ali aj uzmi nesto fensi makar to kad imas ove satove...

:lol: :lol: Ti nisi normalan,crkoh od smeha! :lol:

Dokle cete da se prepucavate po forumu zmajevi?

Sreca sto ne volis Omegu dragone,bilo bi jos gore...

:hmpf:

:idea:

:damnmate:

:aetsch:

edit: poruka je za onog maleckog guštera što se predstavlja kao zmaj!

edit: poruka za marka 5,moramo da mu uzmemo neku Omegu pa da ga ubijemo u pojam....ma da..treba da se zeni pa onda bolje je da cuvamo pare za svadbu
ti malecki ne reaguj na ovo poruku,lepo sam napisao za marka :)

Off topic

Ja sam nesto slab sa kesom,moracu da mu poklonim Top Gun,druge nema... mislim ako me bude uopste zvao na svadbu... :D

Mada kad malo bolje razmislim - ipak necu,on voli Seiko pa bi to bilo glupo... :no:

off topic

IWC koji Milan juri da dobijem na poklon? :hmmmm:

Seiko, drago mi je što smo se družili ali znaš kako je, ljudi se menjaju... IWC here I come. :lol:
Marko, uzimam.... Jedva čekam da počnem da paradiram sa njim pred zmajčekom. :laugh:

off topic
Mare ja ako treba cu se zenim ponovo.... a znas koliko volim IWC
i tebe naravno
off topic

off topic

Seiko, drago mi je što smo se družili ali znaš kako je, ljudi se menjaju... IWC here I come. :lol:
Marko, uzimam.... Jedva čekam da počnem da paradiram sa njim pred zmajčekom. :laugh:

OOFFFFF TOOOOPIC
prodana duso...znao sam ja za vas Seikovce dok se ne docepate bolje a onda posle ehehehehehe

e malecak jel mogu ja bez off topic jel vidis levo koliko sam uticajan i clan tj predsesdnk sam zavisnog sindikata

off topic

Ajde da nastavimo ovde lepo da ne bude vise off

Pa da,tako nekako ali onda bi verovatno i ti i ja bili (zivotno) ugrozeni...

Drago mi je sto si napisao ovo za Seiko,vidi se da je iskreno:D

Nastavite u sobi za off tamo sam odgovorio.

Kako bre js nemam uticaj na forumu,krompiric mi stoji tamo... :questionmark:

Milane sredjuj to nekako.

Ma jok, Seiko i dalje u srcu ali izraz na tvom licu kada vidiš da je IWC završio kod seikovca... priceless! :laugh:

edit: poruka opet namenjena onom malom što je serviran na tanjiru (avatar)!

Nastavite u sobi za off tamo sam odgovorio.

Kako bre js nemam uticaj na forumu,krompiric mi stoji tamo... :questionmark:

Milane sredjuj to nekako.

ocu mare ja kao ovoliko uticaja cu da dam pola tuceta uticaja pa cemo Seikovce i Omegovce uh Omegovci me se omakli da se resimo...

Back