Smucilo se coveku, isto kao i za satove. Sve savrseni automobili, 15 godina stari presli 139 000, vozila ih baba u Dojcland do pijace i nazad, samo vikendom i po suvom vremenu...
Ako se takav dogadjaj slucajno najavi, molim vas da me obavestite, mislim da mi je jedna od najvecih zelja da vidim bolid u akciji... Ili to, ili prodaja bubrega pa na Nordschleiffe
Ovde ima medicinskog osoblja nesto malo cini mi se, pa da pitam jedno malo pitanjce.
Danas me je u igri malo zubom zakacio jedan pas lutalica, po prstu, vrlo mala ogrebotinica i veoma malo krvi, samo kad pritisnem. Sam ker nije pokazivao bilo kakve znake neobicnog ponasanja, balavio besneo ili bilo sta takvo, normalna igra i inace miran pas. Odmah sam istiskao krv iz prsta a za 10 min sam isprao sapunom i alkoholom. Ciljam na besnilo, inace. Besnilo nije prijavljivano u mom kraju barem barem 10-15 godina, ni u ljudima ni u zivotinjama. Deluje malo paranoicno ali bolje da pitam iskusnije ljude, kad ih vec imamo
Skinuli ste mi kamen sa srca Sutra se selim, pa cu se mozda "tetanusirati" u Nisu, verovatno je moguce? Nesto o samoj vakcini, nuspojavama i pravilima?